Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministrul Agriculturii le-a transmis fermierilor sa se pregateasca pentru a primi avansurile din subventii

ministrul-agriculturii-le-a-transmis-fermierilor-sa-se-pregateasca-pentru-a-primi-avansurile-din-subventii

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a participat miercuri la deschiderea targului Toamna buzoiana, in cadrul caruia expun peste 100 de producatori agricoli si mestesugari, ocazie cu care acesta a cumparat peste 20 de produse traditionale si i-a indemnat pe cei prezenti sa manance romaneste.


Totodata, acesta a stat de vorba cu producatorii si fermierii prezenti la deschiderea targului, asigurandu-i ca isi pot face planuri cu banii pe care ii vor primi ca avans la subventii, intrucat platile vor fi efectuate, asa dupa cum a fost stabilit, incepand cu data de 16 octombrie.
 
„Astazi va putem spune, dragi fermieri, indiferent ca sunteti in camp sau in zootehnie, ca am incheiat controlul si suntem pregatiti, avand toti banii şi actele normative, in asa fel incat pe data de 16 octombrie sa va acordam avansul binemeritat, pentru a executa lucrarile la timp si pentru a realiza in agricultura Romaniei ceea ce isi doreste fiecare, iar guvernul este interesat sa o faca, actele normative si sumele necesare in buget”, sunt asigurarile pe care le-a dat ministrul cu ocazia vizitei la Buzau.
 
Totodata, ministrul s-a oprit aproape la fiecare stand si a factut cumparaturi, achizitionand mai multe produse traditionale, multe dintre ele specifice zonei Buzaului.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Ministrul
 s-a folosit de aceasta ocazie pentru a-i indemna pe romani sa consume produse autohtone si sa nu ezite sa cumpere direct de la tarani. „Sunt preturi omenesti, sunt preturi de respect, la fel si produsele sunt bune si diversificate, iar producatorii daca le vand la aceste preturi, inseamna ca sunt multumiti”, ma mai recizat Petre Daea.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016