Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministrul Agriculturii vine cu o promisiune. Banii vor intra in cont pana in 15 octombrie

ministrul-agriculturii-vine-cu-o-promisiune-banii-vor-intra-in-cont-pana-in-15-octombrie

Fermierii afectati de seceta care au solicitat despagubirile puse la dispozitie de MADR, vor avea banii in conturi pana in data de 15 octombrie. Aceasta este promisiunea ministrului Florin Barbu.


Florin Barbu a mentionat, in intalnirea care a avut loc aseara la sediul MADR, cu reprezentantii fermierilor si distribuitorilor din sectorul agricol, ca ajutorul de 200 de euro/hectar va intra in conturile fermierilor afectati de seceta.
 
"Important este sa vina si celelalte masuri anuntate de domnul ministru, si anume acea suplimentare a ajutorului pentru motorina cu inca 2 lei din banii europeni; despagubirea pentru seceta care ne-a fost promisa, pana la data de 15 octombrie cel tarziu sa avem banii in conturi, cei 1.000 de lei/hectar care se vor da pentru fermierii care au suprafetele calamitate.
 
Cel putin domnul ministru ne-a confirmat astazi ca va fi cel tarziu pana in 15 octombrie. Aceasta este promisiunea pe care noi am primit-o de la domnul ministru astazi", a precizat Alina Cretu, director executiv al Forumului APPR, pentru AgroTV, in urma discutiilor de la Ministerul Agriculturii.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
La sediul MADR, tema principala de discutie a fost Ordonanta privind amanarea ratelor. Oficialii s-au pus de acord cu distribuitorii si fermierii in privinta modificarilor care vor fi aduse acestei ordonante si care urmeaza sa fie transpuse de urgenta in noul proiect act normativ.
 
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016