Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noi conditii de eligibilitate pentru accesarea subventiilor

noi-conditii-de-eligibilitate-pentru-accesarea-subventiilor

Acestea vor fi modificate, astfel incat cvat mai multi fermieri sa poata accesa finantarile din fonduri europene.


Pentru vitoarea campanie de plati, MADR intentioneaza sa aduca noi modificari conditiilor de eligibilitate pe care trebuie sa le indeplineasca fermierii, astfel incat cat mai multi dintre acestia sa poata accesa fara probleme fondurile europene alocate in acest sens.
 
Ministrul Achim Irimescu a declarat ca principalele modificari vor fi aduse in special conditiilor de eligibilitate pentru sprijinul cuplat, adaugand ca „aceasta situatie, cu plati foarte mari, mai ales pe sprijinele cuplate, nu se va mai repeta in 2016. Vazand aceste sume foarte mari, producatorii s-au straduit cat se poate de mult sa respecte conditiile impuse, insa din 2017, situatia se schimba radical. Am venit cu o serie de amendamente in urma discutiilor pe care le-am avut cu fermierii. De exemplu, la ovine, am scazut pragul de eligibilitate de la 150 de capete, in zona de munte, la 60 de capete, minim. Maximul, de la 600, la 500 de capete”.
 
Modificari vor fi aduse si conditiilor de eligibilitate pe care trebuie sa le indeplineasca fermierii crescatori de bovine care doresc subventii, fiind introdusa pentru zona de munte eligibilitate de la 5 la 10 capete.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Am venit de asemenea de la 8 ani, la 10 ani, varsta maxima a anului. Plus, conditia sa ai 10 bovine in curte, insa sa platesti cele eligibile. In prezent, nu este posibil. Va exista o crestere substantiala pe ansamblu pentru ca fondurile vor creste de la an la an. De exemplu, daca vorbim de bovina de carne, in loc de 300 de euro vom ajunge la 330-340 de euro pe cap de animal”, a mai anuntat ministrul.
 
In fine, referindu-se si la ajutorul acordat crescatorilor de ovine, acesta a mai precizat ca „vom avea de asemenea o crestere substantiala, pentru ca ne dorim sa reducem decalajul dintre ovine si bovine. De la 4,5 euro in prezent, vrem sa ajungem la 17 – 20 – 26 de euro pe cap de animal”.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.63 din 80 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016