Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O noua schema de ajutor pentru crescatorii de animale

o-noua-schema-de-ajutor-pentru-crescatorii-de-animale

Este vorba de un program de sustinere a crescatorilor de porci pentru activitatea de reproductie, proiectul legislativ in acest sens fiind deja introdus in Parlament.


Ministerul Agriculturii intentioneaza introducerea unui nou ajutor pentru crescatori ide suine, in scopul cresterii efectivelor de animale. Anuintul a fost facut recent de ministrul Petre Daea, care a precizat ca proiectul legislativ in acest sens a fost finalizat si deja a fost trimis spre dezbatere in Parlament.
 
„Am introdus in Parlament si intra in aceasta sesiune un proiect de act normativ care vizeaza cresterea efectivelor de animale, suine in Romania. Avem in vedere si interventiile la pasari pentru ca acestea, impreuna cu suinele, sunt principalele consumatoare dporumb care este de foarte buna calitate si este pacat sa il dam la export si sa nu il transformam in carne, lapte sau alte produse in asa fel incat castigul fermierului sa fie mai consistent iar consumatorul roman sa consume produse pe care le obtin din munca producatorului din tara noastra. Am spus-o de fiecare data si o repet ca avem cea mai mare suprafata ocupata cu porumb din Uniunea Europeana. Nu este posibil ca Romania sa aiba 2,5 milioane hectare de porumb si sa aiba doar 4,5 milioane de porci”, este anuntul facut de seful MADR, cu ocazia unei vizite efectuate la Combinatul Agroindustrial din Curtici.
 
In cazul in care proiectul va fi aprobat, banii vor fi platiti fermierilor sub forma unei noi scheme de ajutor de stat, in cadrul unui program de sustinere a crescatorilor de porcipentru activitatea de reproductie, scopul fiind imbunatatirea nivelului de performanta si sustenabilitate al fermelor de reproductie sau de crestere sau ingrasare a suinelor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
In proiectul inaintat Parlamentului se mai precizeaza ca valoarea totala a ajutorului acordat crescatorilor de porci este de 360 de milioane de euro, suma care va fi asigurata de la bugetul national, prin Ministerul Agriculturii.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 2.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016