Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pana la sfarsitul saptamanii, toti fermierii isi vor primi subventiile pe 2016

pana-la-sfarsitul-saptamanii-toti-fermierii-isi-vor-primi-subventiile-pe-2016

Platile au fost efectuate in proportie de 91,5 la suta, iar in urmatoarele doua zile vor fi autorizate pentru 34.952 de fermieri.


Petre Daea, ministrul agriculturii, a dat noi asigurari ca pana la data de 31 martie, mai precis pana la sfarsitul acestei saptamani, toti fermierii care au depus cereri pentru subventii in campania 2016, si ale caror dosare nu au probleme, isi vor primi banii.
 
In prezent, din 901.335 de fermieri, cati sunt pe listele de plata, 825.168 de fermieri, si-au primit deja subventiile, acestia reprezentand un procent de 91,5 la suta din numarul total de solicitanti.
 
Totodata, Petre Daea a mai anuntat ca sunt in curs de autorizare inca 34.952 de fermieri ale caror dosare vor fi reolvate in zilele urmatoare, astfel ca la data de 31 martie, vor fi avizate toate dosarele iar banii vor intra in conturi.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Ministrul a facut si o comparatie cu situatia de anul trecut, precizand ca la data de 27 martie 2016, subventiile acordate fermierilor erau in valoare de 255.448.778 de euro, in timp ce la data de  27 martie 2017,  suma autorizata la plata era de 1.791.020.204 euro.
 
„La 31 martie toti fermierii din Romania vor primi subventia meritata pe toate dosarele pe care le-au depus si acolo unde nu sunt probleme. Am spus-o atunci si o repet: vor ramane fermierii unde situatia dosarelor lor nu este clara. Sa fiu foarte bine inteles: unde nu au clarificat dosarele pe care le-au depus”, a promis inca o data ministrul Agriculturii.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.87 din 31 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016