Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Peste 100.000 de locuri de munca au fost create in agricultura prin investitii de 8 miliarde de euro din fonduri europene

peste-100000-de-locuri-de-munca-au-fost-create-in-agricultura-prin-investitii-de-8-miliarde-de-euro-din-fonduri-europene

Bilantul se refera la perioada 2007-2013, pe langa locurile de munca create, alti trei milioane de locuitori din mediul rural beneficiind de pe urma acelorasi investitii.


Ca agricultura este domeniul in care absorbtia fondurilor europene se face cel mai bine, o releva si datele comunicate recent de ministrul de resort, Daniel Constantin, care a facut un bilant al beneficiilor ce au rezultat din investitiile facute cu bani europeni, in perioada 2007-2013.
 
Astfel, conform declaratiilor facute de ministru, multumita acestor investitii, in perioada analizata s-au creat in agricultura peste 100.000 de locuri de munca, cele mai multe dintre ele, mai precis 61.000, fiind in faza de implementare pe contractele semnate pana la acest moment. Acerstora li se adauga alte 40.000 de locuri de munca in cazul carora procesul de implementare s-a finalizat deja, a mai mentionat Daniel Constantin.
 
Mult mai mare este numarul locuitorilor din mediul rural care au beneficiat de pe uma investitiilor cu fonduri europene, oficialul din fruntea MADR, precizand ca este vorba de peste 3 milioane de persoane.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
In total, intre 2007 si 2013, in mediul rural au fost investiti 9,2 miliarde de euro, dintre care 8 miliarde au provenit din fonduri europene si 1,2 miliarde au reprezentat fonduri alocate de la bugetul national. Despre modul in care au fost cheltuiti acesti bani, ministrul Daniel Constantin a precizat ca „un numar de 76.000 de fermieri au fost ajutati in aceasta perioada, peste 3.000 de IMM-uri cu activitate non-agricola din mediul rural au fost finantate. Au fost reabilitate 1.968 de kilometri de drumuri agricole şi 46.000 de hectare au fost protejate cu amenajari facute din fonduri europene. Suprafata reabilitata care urmeaza sa beneficieze de un sistem modern de irigaţii este de 300.000 de hectare. De asemenea, numai pana in acest moment aproape 3.000 de kilometri de retea de alimentare cu apa, 4.000 de kilometri de drumuri comunale au fost modernizate si aproape 13.000 de tineri au beneficiat de finantarea cuprinsa intre 25.000 si 40.000 de euro”.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016