Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

PNDR 2014-2020: 2,4 miliarde de euro pentru dezvoltarea fermelor, infrastructura si procesare

pndr-2014-2020-24-miliarde-de-euro-pentru-dezvoltarea-fermelor-infrastructura-si-procesare

Din aceasta suma, cea mai mare parte, mai exact 1,19 miliarde de euro, va fi alocata investitiilor pentru exploatatiile agricole.


Dupa cum au anuntat zilele acestea reprezentantii Autoritatii de Management pentru PNDR, beneficiarii romani au la dispozitie peste 2,41 miliarde de euro din fonduri europene si nationale prin masura M4 Investitii in active fizice din PNDR 2014-2020, cele mai mari sume din total, aproximativ 1,19 miliarde de euro, fiind alocate pentru investitii in exploatatiile agricole.
 
Astfel, submasura 4.1 Investitii in exploatatii agricole are prevazute 1,19 miliarde de euro, iar beneficiarii acestei masuri sunt fermierii, cooperative agricole si societatile cooperative agricole si grupurile de producatori constituiti in baza legislatiei in vigoare.
 
Sumele alocate pe submasura 4.2 Investitii in procesarea si marketingul produselor agricole se ridica la 555 de milioane de euro, iar beneficiarii sunt intreprinderi, cooperative si grupuri de producatori.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Pe submasura 4.3 Investitii pentru modernizarea infrastructurii agricole si forestiere, fondurile alocate totalizeaza 671 de milioane de euro, iar beneficiarii din sectorul agricol sunt unitatile administrativ teritoriale si asociatiile constituie conform legislatiei in vigoare, din sectorul silvic — persoanele juridice de drept privat/alte forme de organizare proprietari de padure sau asociatiile, iar pentru irigatii — organizatiile si federatiile ale utilizatorii de apa constituite din proprietari si utilizatori de terenuri.
 
Beneficiarii fondurilor europene pentru agricultura si dezvoltare rurala au posibilitatea sa depuna proiecte pe noi masuri din PNDR 2014-2020 incepand cu 1 iulie 2015, toate ghidurile de finantare cu noile masuri din PNDR 2014-2020 fiind publicate pe site-ul Ministerului Agriculturii si AFIR.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016