Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Prima prognoza referitoare la cuantumul subventiei pentru lucerna

prima-prognoza-referitoare-la-cuantumul-subventiei-pentru-lucerna

Estimarea vine din partea presedintelui Federatiei Crescatorilor de Bovine din Romania, Claudiu Franc, tinand cont de numarul de hectare pentru care s-au depus cereri pana in prezent.


In cadrul activitatilor organizate cu ocazia Zilei Nationale a Baltatei, Claudiu Franc, presedintele Federatiei Crescatorilor de Bovine din Romania, a anuntat o prima estimare a valorii subventiei pentru lucerna pe care fermierii o vor primi in acest an, precizand ca aceasta se poate modifica in functie de numarul total de hectare pentru care vor fi depuse cereri pana la termenul limita.
 
„Pentru crescatorii de bovine si plata pentru Sprijinul Cuplat Vegetal la lucerna este un sprijin extrem de important. Avem prognoze pentru anul 2017, cifre pe care le-am luat de la colegii de la APIA. Discutam de 760,80 de lei pe hectar. Dar vreau sa precizez ca aceasta suma este calculata la nivelul hectarelor pentru care s-au depus cereri si sigur ca se va modifica in functie de numarul final de hectare eligibile, bune la plata cum se spune” este anuntul facut de Claudiu Franc, zilele trecute.
 
Sprijinul cuplat pentru cultura de lucerna se acorda fermierilor activi care fac dovada ca:
- Au realizat anual o productie minima de 15 tone/ha masa verde sau 3,75 tone/ha fan;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

- Au comercializat cel putin productia minima de 15 tone/ha masa verde sau 3,75 tone/ha fan pe baza contractului incheiat cu exploatatii de crestere a animalelor inscrise in RNE si a facturii fiscale de vanzare sau a filei/filelor din carnetul de comercializare a produselor din sectorul agricol, in cazul persoanelor fizice;
- Au consumat cu animalele pe care le detin, inscrise in RNE, si/sau au stocat in vederea consumului cu acestea cel putin productia minima de 15 tone/ha masa verde sau 3,75 tone/ha fan obtinuta in ferma.
 
Verificarea eligibilitatii se face pe baza consumurilor de furaje normate pe specii de animale, prevazute in anexa nr. 5, si a dublului numarului mediu de animale din ferma pe perioada anului de cerere

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016