Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Primirea cererilor pentru Masura 21, suspendata de APIA

primirea-cererilor-pentru-masura-21-suspendata-de-apia

Primirea cererilor pentru Masura 21 a fost suspendata temporar de APIA.


Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza potentialii beneficiari ai Masurii 21 « Sprijin temporar cu caracter exceptional acordat fermierilor si IMM-urilor care au fost afectati in mod deosebit de criza Covid-19«, ca doar in data de 2 octombrie 2020, va SUSPENDA TEMPORAR  activitatea de primire a cererilor.

Potrivit Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), modificarile sau completarile aduse Masurii 21 de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), prin Autoritatea de Management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala - PNDR pentru sectorul legume-fructe si cartofi se refera la completarea codurilor de cultura pentru legume cultivate in camp, fructe si cartofi eligibile, cu urmatoarele coduri aferente industrializarii: 2517 (Cartofi timpurii, semi-timpurii si de vara pentru industrializare); 3537 (Tomate camp pentru industrializare); 3547 (Castraveti pentru industrializare); 6547 (Caisi si zarzari pentru industrializare); 6567 (Ciresi si visini pentru industrializare).
 
Pentru a beneficia de sprijin temporar, cu caracter exceptional, in sectorul legume-fructe cultivate in spatii protejate (sere si solarii), solicitantul trebuie sa exploateze un teren agricol cu o suprafata de cel putin 0,30 hectare, in conformitate cu datele inscrise in cererea unica de plata 2020, suprafata cultivata cu legume-fructe sa fie de minimum 0,10 hectare, suprafata parcelei pentru legume de minimum 0,03 hectare si suprafata parcelei pentru fructe de minimum 0,10 hectare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
Totodata, pentru a beneficia de sprijin temporar cu caracter exceptional in sectorul legume-fructe si cartofi cultivate in camp, solicitantul trebuie sa exploateze un teren agricol cu o suprafata de cel putin un hectar, in conformitate cu datele inscrise in cererea unica de plata 2020, suprafata cultivata cu legume-fructe si cartofi de minimum 0,30 hectare, suprafata parcelei pentru legume si cartofi de minimum 0,30 hectare, iar suprafata parcelei pentru fructe sa fie de minimum 0,10 hectare.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.08 din 6 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016