Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Programul "De 5 ori subventia" poate fi accesat

programul-de-5-ori-subventia-poate-fi-accesat

Fermierii romani vor putea accesa programul "De 5 ori subventia" pentru credite in conditii avantajoase.


Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii si partenerii bancari vor acorda facilitati de garantare a creditelor pentru capital de lucru prin lansarea "De 5 ori subventia". 
 
Acest lucru va fi posibil pe baza adeverintelor emise de APIA. CEC Bank este primul finantator care a semnat actul aditional la conventia de lucru privind acordarea garantiilor in baza OUG nr. 43/2013, potrivit unui comunicat al FNGCIMM.
 
"FNGCIMM va sustine accesul la finantare pentru beneficiarii APIA din sectorul vegetal, cat si sectorul zootehnic, garantand in procent de 80% din valoarea creditului acordat de partenerii bancari.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

Sursele sunt puse la dispozitie de MADR pentru creditele pentru capital de lucru necesar desfasurarii activitatilor curente, acordate de catre institutiile de credit partenere. Garantia va fi valabila pe toata durata finantarii, pentru garantia acordata platindu-se un singur comision de garantare", se precizeaza in comunicatul citat.
 
In ceea ce priveste beneficiarii, acestia sunt fermierii care detin adeverinte emise de APIA, inregistrati ca societati comerciale, asociatii, societati si coperative agricole, persoane fizice in calitate de producatori agricoli - PFA, II, IF. 
 
Beneficiarii trebuie sa se incadreze in criteriile de eligibilitate ale finantatorului, sa detina adeverintele emise de APIA, sa nu beneficieze de garantii de la alte Fonduri de garantare pentru finantarea accesata, sa nu se afle in dificultate financiara sau insolventa, sa nu figureze cu restante in CRC/BC.
 
Acordarea garantiei presupune:
 
- incheierea unui contract de fidejusiune de catre imprumutatul persoana fizica sau actionarul/asociatul/administratorul/reprezentantul legal al beneficiarului in functie de tipul entitatii juridice imprumutate
 
- ipoteca mobiliara pe conturile curente deschise la institutia finantatoare, inclusiv asupra contului deschis pentru incasarea subventiei APIA.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016