Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Programul National Apicol. Cererile, depuse pana la 2 august inclusiv

programul-national-apicol-cererile-depuse-pana-la-2-august-inclusiv

APIA informeaza ca cererile pentru cei care sa primeasca banii din Programul National Apicol trebuie depuse pana la 2 august inclusiv.


Valoarea sprijinului financiar alocat anului 2021 pentru Programul National Apicol este de 59,215 milioane de lei.
 
APIA precizeaza ca numai solicitantii care au depus cererea de intentie pana la data de 31 mai 2021, respectiv formele asociative apicole legal constituite pentru masura A "Asistenta tehnica pentru apicultori si organizatiile de apicultori", si apicultorii pentru actiunile C.4. "Achizitionarea de mijloace de transport apicol fara autopropulsie - remorca apicola/pavilion apicol si mijloace fara autopropulsie de incarcare-descarcare a stupilor in pastoral", respectiv D.3. "Achizitionarea de accesorii apicole de catre stupinele de elita/multiplicare" au dreptul sa depuna cererea de plata prin care vor solicita sprijin pentru acelasi produs/produse din cererea de intentie.
 
Plata sprijinului financiar se va efectua de catre APIA dupa controlul tuturor cererilor de plata si dupa centralizarea sumelor eligibile pentru verificarea incadrarii in plafonul alocat pentru fiecare masura.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
Actiunile finantate prin Programul National Apicol in anul 2021 sunt grupate in cinci masuri, prima masura vizand asistenta tehnica pentru apicultori si organizatiile de apicultori, care include submasurile de consultanta in apicultura; promovarea apiculturii si a produselor apicole; organizarea de cursuri de perfectionare in apicultura; achizitia de catre formele asociative de echipament pentru procesarea cererii; achizitia de catre formele asociative de echipament pentru ambalarea mierii.
 
A doua masura vizeaza combaterea agresorilor si a bolilor specifice stupilor, in special a varoozei, fiind finantata achizitionarea de medicamente pentru tratarea varoozei si nosemozei.
 
Cea de a treia masura din cadrul PNA se refera la rationalizarea transhumantei/stuparitului pastoral (submasuri: achizitionarea de cutii in vederea inlocuirii cutiilor uzate in urma deplasarii in pastoral; achizitionarea de accesorii apicole: colector polen, colector propolis, uscator polen, incalzitor miere, topitor de ceara, maturator; achizitionarea de unelte apicole si echipamente de protectie- echipament apicol de protectie, afumator, dalta apicola, furculita pentru descapacit, cutit pentru descapacit, sita filtrare miere; achizitionarea de mijloace de transport apicol fara autopropulsie - remorci/pavilioane apicole si mijloace fara autopropulsie de incarcare-descarcare a stupilor in pastoral.
 
Potrivit APIA, a patra masura vizeaza asistenta pentru repopularea septelului apicol din Uniune, respectiv achizitionarea de matci si/sau familii de albine; achizitionarea de produse proteice solide pentru familii de albine de catre stupinele de elita si de multiplicare; achizitionarea de accesorii apicole de catre stupinele de elita si de multiplicare.
 
Ultima masura pentru care apicultorii pot cere finantare se refera la imbunatatirea calitatii produselor in vederea unei mai bune valorificari a produselor pe piata, respectiv decontarea analizelor fizico-chimice/reziduuri care sa ateste calitatea mierii.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.3 din 5 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016