Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Saptamana viitoare ar putea incepe plata banilor pentru motorina

saptamana-viitoare-ar-putea-incepe-plata-banilor-pentru-motorina

Anuntul a fost facut de ministrul Agriculturii, dupa aprobarea unei hotarari de guvern privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura.


In sedinta de guvern de la jumatatea a cestei saptamani a fost aprobata hotararea privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura.
 
Conform precizarilor facute ulterior de Achim Irimescu, ministrul Agriculturii, este vorba de 338,8 milioane de lei pentru plata ajutorului de stat, in anul 2016, pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura.
 
Ministrul a mai declarat ca fondurile se vor asigura de la bugetul de stat, in limita prevederilor bugetare aprobate Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale pe anul 2016, iar din aceasta suma, fermierii vor primi si restul de bani, diferenta de 48%, din subventia aferenta trimestrului III din 2015.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Din suma alocata pentru anul 2016 se plateste si acea restanta sa ii spunem de 48% aferenta cantitatii de motorina din trimestru III pe anul 2015. Pe anul acesta era suma prevazuta si trebuia aprobata legal. Daca banii nu vor ajunge pe 2016 atunci se va proceda la fel si probabil la sfarsitul anului vom trece in bugetul pe 2017, depinde foarte mult de cererile depuse. Daca s-a aprobat hotararea, eu zic ca saptamana viitoare ar trebui sa curga banii pe motorina”, ne-a declarat ministrul agriculturii, Achim Irimescu.
 
Schema de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura a fost aprobata in 2014, iar valoarea maxima a schemei de ajutor de stat pentru perioada de aplicare 2014-2020 este de 3.334 miliarde de lei.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016