Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sprijin de 250 de milioane de euro pentru tinerii fermieri

sprijin-de-250-de-milioane-de-euro-pentru-tinerii-fermieri

Planul National Strategic (PNS), elaborat de Ministerul Agriculturii, prevede doua alocari distincte pentru sprijinul tinerilor fermieri aflati la inceput de drum, in valoare totala de 250 de milioane de euro, sau pentru continuarea activitatii, cu alocare de 175 de milioane de euro.


Anuntul a fost facut de secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Sorin Moise, la Conferinta nationala dedicata Programului "Tineri Lideri pentru Agricultura".
 
"Programele pentru tineri vor avea doua alocari distincte in viitorul Plan National Strategic, PNS. Va fi "Instalarea tanarului fermier", cu o alocare de 250 de milioane de euro, si continuarea activitatilor tinerilor fermieri, respectiv investitiile in ferme pe care tinerii fermieri deja le-au facut, in valoare de 175 milioane de euro. Dorim ca tinerii fermieri sa continue activitatea pe care ei si-o desfasoara in ferme si prin alte programe, dorim ca afacerile lor sa fie competitive, sa fie durabile si rentabile, pentru ca de acest lucru poate depinde cumva si securitatea alimentara a Romaniei", a declarat Sorin Moise, la conferinta transmisa live, pe pagina de Facebook Clubul Fermierilor Romani.
 
Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii a spus ca, la nivelul ministerului, se pastreaza un dialog continuu cu fermierii, astfel incat politicile elaborate sa fie un real sprijin pentru ei.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
"In actuala conducere a MADR aveti un partener de nadejde, atat domnul ministru Adrian Chesnoiu cat si eu ca secretar de stat suntem in permanenta deschisi dialogului. Tinem foarte mult ca politicile publice pe care le elaboram sa fie rezultatul dialogului continuu cu dumneavoastra (...) In definitiv, succesul dumneavoastra este si succesul Romaniei, iar cheia pentru atingerea acestui succes este parteneriatul intre fermieri, asociatii, universitati si institutii ale statului", a mai spus oficialul MADR.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016