Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Subventia la bovine, numai pana 30 iunie!

subventia-la-bovine-numai-pana-30-iunie

Au mai ramas doar trei saptamani in care crescatorii de vaci mai pot depune cererile pentru subventia pe cap de animal. Subventii zootehnie 2012, campania de depunere a cererilor se apropie de final.


Crescatorii de bovine, persoane fizice si juridice, precum si persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau familiale pot depune, in perioada 15 mai-30 iunie, cereri de plata aferente anului 2012 in cadrul “Platilor nationale directe complementare - sector zootehnic, specia bovine".

Ce aveti de facut pentru a primi subventia la bovine


Solicitantii trebuie sa depuna cererea aferenta fiecarei exploatatii la centrul APIA judetean/local pe a carui raza teritoriala se afla exploatatia de bovine.

Prima pe exploatatie se acorda, o singura data pe an, producatorilor agricoli inscrisi cu cod unic de identificare in evidenta APIA, in functie de efectivul de bovine inregistrat in Registrul national al exploatatiilor la date cuprinse intre 31 ianuarie 2008 si 30 aprilie 2012 si daca sunt indeplinite, cumulativ, urmatoarele conditii: exploatatia sa fie de minimum trei capete de bovine, vârsta bovinelor sa fie de minimum sase luni, iar exploatatia sa fie inregistrata oficial la data solicitarii primei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cererea de solicitare a primei pe exploatatie va fi insotita de documente precum: copie de pe buletinul de identitate/cartea de identitate/codul unic de inregistrare/certificatul de inregistrare, copie de pe documentele care atesta provenienta animalelor.

Depunerea cererilor se poate face individual sau prin reprezentant legal sau prin intermediul reprezentantului asociatiilor crescatorilor de bovine legal constituite care sunt functionale, conform bilantului contabil anual depus pentru anul anterior solicitarii primei.

Cererile pretiparite, ce pot fi solicitate individual, prin reprezentant legal sau prin intermediul reprezentantului asociatiilor crescatorilor de bovine legal constituite, sunt puse la dispozitia solicitantilor de catre centrul APIA judetean/local, respectiv al municipiului Bucuresti.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016