Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Subventiile vor fi acordate la termen, in octombrie

subventiile-vor-fi-acordate-la-termen-in-octombrie

Ministrul Agriculturii promite ca toate subventiile vor fi acordate la timp in octombrie.


"Ramanem aceeasi, ramanem in dispozitivul de munca, pentru a da raspuns la problemele pe care le ridica tara. Iar de la (...) 16 octombrie, pentru cei un milion de fermieri, Guvernul Romaniei are posibilitatea sa dea subventiile la timp asa fel incat sa dam tarii ceea ce este necesar. Nu exista loc, nu exista localitate, nu exista persoana care sa stea departe de agricultura, este imposibil, este existenta noastra. Dar rezultatele pe care le obtinem se regasesc in munca acestor oameni, o parte dintre ei sunt aici", a declarat Daea, la intalnirea conducerii PSD cu Organizatia de Pensionari a PSD, care are loc la Mamaia.
 
Ministrul Agriculturii si-a inceputul discursul prin adresarea unui "salut de respect tuturor fauritorilor de hrana ai tarii - fermierilor romani" si a calificat ziua de 1 septembrie ca fiind "un moment istoric pentru pensionari si Guvern".

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
"Ne intalnim cu bucuria de a face si de a ne respecta cuvantul dat in campania electorala de catre un guvern responsabil. Am promis ca facem. Dovada este astazi, am promis ca muncim, pentru ca dumneavoastra dovada o vedeti. Am promis ca dam fermierilor romani - o parte sunteti dumneavoastra aici. Multi fermieri au varsta de pensie, dar n-au lasat plugul, n-au ridicat plugul din brazda odata cu 65 de ani de varsta si astazi lucreaza pamanturile Romaniei. Facem acest lucru din respect pentru natie, pentru tara, pentru oameni, pentru fii ei, pentru dumneavoastra, parintii realizarilor de astazi. In Romania dumneavoastra (...) ati construit ceea ce exista astazi. Iata respectul zilei, dar mai ales incrancenarea pentru viitor. Aud mereu tot felul de interpretari, care mai de care mai apocaliptice. Aici este un guvern responsabil. (...) condus de o persoana care prin calm, prin bun simt, prin echilibru, prin stare de bine in fiecare zi, cu zambetul pe buze construieste prin decizii corecte la Guvern si dumneavoastra le-ati putut vedea aici", a mai afirmat ministrul Daea.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.95 din 21 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016