Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Termenul pentru depunerea cererilor pentru platile pe suprafata se prelungeste cu 25 de zile
Cei care vor depune insa cererile in aceasta perioada de prelungire care incepe dupa 15 iunie, vor plati penalizari de unu la suta pe zi.
Prin urmare, cererile unice pentru platile pe suprafata vor putea fi depuse la sediile APIA si dupa data de 15 iunie, insa cei care vor depasi acest termen, vor fi obligati sa plateasca si o penalitate de unu la suta pe zi.
Ministrul Agriculturii a precizat ca aceasta prelungire este prevazuta in normele europene, ca si penalitatile percepute celor care depasesc termenul limita fixat initial, adica data de 15 iunie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
valabila 48h
Pana atunci, pentru a prelua cererile fermierilor fara ca acestia sa riste sa intre in perioada de penalitati, centrele APIA lucreaza la foc continuu, functionarii agentiei fiind prezenti la munca si in zilele de week-end, cand fermierii se pot prezenta cu cererile unice.
Incepand cu data de 26 mai 2015, APIA a inceput preluarea tuturor cererilor de plata ale fermierilor, inclusiv pe suport de hartie.
Beneficiarii platilor sunt fermierii activi persoane fizice si/sau persoane juridice care desfasoara o activitate agricola in calitate de utilizatori legali ai suprafetelor de teren agricol si/sau detinatori legali de animale, potrivit legislatiei in vigoare.
La depunerea cererii unice de plata fermierul trebuie sa prezinte toate documentele necesare care dovedesc utilizarea legala a terenului agricol, inclusiv a terenurilor care contin zone de interes ecologic, precum si a animalelor.
Potrivit APIA, aceste documente trebuie sa fie incheiate inaintea depunerii cererii unice de plata si trebuie sa fie valabile cel putin pana la data de 1 decembrie a anului de cerere. In plus, solicitantul trebuie sa respecte normele de eco-conditionalitate, care cuprind Bunele Conditii Agricole si de Mediu si Cerintele Legale in Materie de Gestionare, pe toata suprafata fermei.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiUltima ora
- » AFIR: Finantari de 13 milioane de euro pentru crescatorii de animale
- » APIA: Ajutor de stat de peste 239 milioane de lei
- » Subventii APIA: Beneficiarii vor primi banii pana in noiembrie
- » APIA a autorizat la plata 35 milioane de euro
- » APIA: Luna octombrie va fi una foarte importanta pentru fermierii romani
Idei de afaceri in agricultura