Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Topul subventiilor acordate de APIA in campania precedenta

topul-subventiilor-acordate-de-apia-in-campania-precedenta

Primii zece beneficiari ai subventiilor agricole au incasat cumulat aproximativ 30 de milioane de euro.


Cei mai mari zece beneficiari de subventii din agricultura, cu activitati atat in sectorul vegetal, cat si in cel zootehnic, au incasat anul trecut aproape 30 de milioane de euro, iar SC Agricost SA din judetul Braila a fost pe primul loc in acest top, cu 9,18 milioane de euro incasate ca subventie.
 
Compania activeaza in sectorul agricol, avand in concesiune de la statul roman circa 56.000 de hectare de teren agricol in Insula Mare a Brailei, iar ca activitate principala are cultivarea si comercializarea cerealelor, plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase si alte culturi nepermanente.
 
Anul trecut, SC Agricost a fost preluata de compania Al Dahra Agriculture din Emiratele Arabe Unite, Consiliul Concurentei autorizand tranzactia in iulie 2018. Al Dahra Agriculture din Emiratele Arabe Unite isi desfasoara activitatea in domeniul productiei si comercializarii cu amanuntul a florilor si plantelor naturale, a materialului saditor pentru plante si pomi, a ingrasamintelor naturale si a materialelor pentru reabilitarea terenurilor agricole.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Topul subventiilor este completat de SC Intercereal SA din Ialomita, cu 4,7 milioane de euro, SC Maria Trading SRL din judetul Calarasi - 2,32 milioane de euro, SC Zimbrul SA din Ialomita - 2,26 milioane de euro, SC Cervina SA din Dolj - 2,01 milioane de lei, SC JD Agro Cocora din Ialomita - 1,95 milioane de euro, SC A&S International SA din Ialomita - 1,92 milioane de euro, SC Oltyre SA din Dolj - 1,83 milioane euro, SC Agrozootehnica Pietroiu SA din Calarasi - 1,77 milioane de euro si Agrinatura SRL din Teleroman - 1,67 milioane de euro.
 
Suma totala autorizata la plata in perioada 16 octombrie 2018 - 6 mai 2019 se ridica la 2,588 miliarde euro, din care Campania 2018 reprezinta plati de circa 2,473 miliarde euro realizate din Fondul European de Garantare Agricola, Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala si cofinantarea de la bugetul national, iar la masuri de piata, comert exterior, promovare produse agricole si ajutoare de stat in suma de 114,85 milioane de euro.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.83 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016