Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Veste buna pentru fermieri. Guvernul a dat startul schemei de ajutor de stat pentru cresterea animalelor

veste-buna-pentru-fermieri-guvernul-a-dat-startul-schemei-de-ajutor-de-stat-pentru-cresterea-animalelor

Guvernul a aprobat hotararea prin care se prelungeste acordarea unui ajutor de stat pentru crescatorii de animale.


Prin Hotararea de Guvern pentru completarea art.19 din HG nr. 1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat in sectorul cresterii animalelor, Executivul "stabileste valoarea maxima a ajutorului de stat, pentru perioada 1 ianuarie - 30 iunie 2023", se arata intr-un comunicat al Guvernului.
 
Acest ajutor de stat este de 53 de milioane de lei credite de angajament, respectiv 74 milioane de lei credite bugetare. Acestea se incadreaza in plafonul maxim de 759,25 milioane de lei, aprobat pentru perioada 2025 - 2022 de derulare a schemei de ajutor de stat. Perioada, prin HG 1423/2022, s-a prelungit pana la data de 30 iunie 2023.
 
In ceea ce priveste cele 53 de milioane de lei - credite de angajament, peste 23 milioane de lei sunt destinate pentru speciile taurine, bubaline, porcine si ecvine si aproximativ 30 milioane de lei sunt destinate ovinelor si caprinelor. Din cele 74 de milioane de lei - credite bugetare, 32,11 milioane de lei sunt destinate speciilor taurine, bubaline, porcine si ecvine, iar 41,88 milioane de lei pentru speciile ovine si caprine.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
"Ajutorul se asigura de la bugetul de stat, in limita prevederilor bugetare aprobate Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale pentru anul 2023 si este destinat pentru acoperirea costurilor administrative aferente intocmirii si mentinerii registrului genealogic, precum si a costurilor aferente testelor pentru determinarea calitatii genetice sau a randamentului genetic al septelului", se mai arata in comunicatul Guvernului.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016