Autor: AgroRomania.ro
Publicat in: Tehnologii

In acest sens, producatorul a facut o serie de investitii importante in modernizarea liniilor de productie.
In ultimii doi ani, dupa cum se arata intr-un comunicat recent al companiei, FrieslandCampina Romania a adoptat si a implementat o serie de masuri menite sa optimizeze operatiunile, in scopul de a-si adapta activitatea la conditiile actuale de piata si pentru a asigura prezenta viabila pe termen lung a companiei in Romania.
Principalele obiective urmarite au fost sunt adaptarea capacitatii de productie si cresterea eficientei, care sa permita companiei sa continue sa inoveze, investind in noi tehnologii pentru fabricile sale si in brandul sau principal, Napolact.
Un pas important in aceasta directie a fost centralizarea productiei in fabrica de lactate de la Baciu, proces incheiat in cursul acestei luni.
In acest sens au fost facute o serie de investitii pentru modernizarea tehnologica a liniilor de productie a branzei, in scopul de a sustine productia integrata iar in acelasi timp, fabrica a fost pregatita pentru a gazdui operatiunile de ambalare a branzeturilor transferate de la Targu-Mures.
Jan Willem Kivits, directorul general al FrieslandCampina Romania, a declarat referindu-se la acest proces finalizat recent ca firma se afla „in etapa finala a unui proces amplu de optimizare a operatiunilor noastre la nivel national, menit sa sporeasca productivitatea si competitivitatea FrieslandCampina Romania pe piata produselor lactate. Consolidarea productiei de branzeturi si operatiunile de optimizare a logisticii sunt o confirmare a angajamentului nostru fata de judetul Cluj si a prezentei noastre aici. Suntem foarte atasati de Cluj. Fabrica noastra de la Baciu este si va ramane una dintre principalele noastre unitati de productie din Romania”.
Principalele obiective urmarite au fost sunt adaptarea capacitatii de productie si cresterea eficientei, care sa permita companiei sa continue sa inoveze, investind in noi tehnologii pentru fabricile sale si in brandul sau principal, Napolact.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Un pas important in aceasta directie a fost centralizarea productiei in fabrica de lactate de la Baciu, proces incheiat in cursul acestei luni.
In acest sens au fost facute o serie de investitii pentru modernizarea tehnologica a liniilor de productie a branzei, in scopul de a sustine productia integrata iar in acelasi timp, fabrica a fost pregatita pentru a gazdui operatiunile de ambalare a branzeturilor transferate de la Targu-Mures.
Jan Willem Kivits, directorul general al FrieslandCampina Romania, a declarat referindu-se la acest proces finalizat recent ca firma se afla „in etapa finala a unui proces amplu de optimizare a operatiunilor noastre la nivel national, menit sa sporeasca productivitatea si competitivitatea FrieslandCampina Romania pe piata produselor lactate. Consolidarea productiei de branzeturi si operatiunile de optimizare a logisticii sunt o confirmare a angajamentului nostru fata de judetul Cluj si a prezentei noastre aici. Suntem foarte atasati de Cluj. Fabrica noastra de la Baciu este si va ramane una dintre principalele noastre unitati de productie din Romania”.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News