Publicat in: Tehnologii
Fabrica de la Baciu a devenit centrul principal de productie a branzeturilor FrieslandCampina
In acest sens, producatorul a facut o serie de investitii importante in modernizarea liniilor de productie.
In ultimii doi ani, dupa cum se arata intr-un comunicat recent al companiei, FrieslandCampina Romania a adoptat si a implementat o serie de masuri menite sa optimizeze operatiunile, in scopul de a-si adapta activitatea la conditiile actuale de piata si pentru a asigura prezenta viabila pe termen lung a companiei in Romania.
 
Principalele obiective urmarite au fost sunt adaptarea capacitatii de productie si cresterea eficientei, care sa permita companiei sa continue sa inoveze, investind in noi tehnologii pentru fabricile sale si in brandul sau principal, Napolact.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala


Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial   Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri   Piata autohtona a berii...

Oferta Speciala
valabila 48h

Un pas important in aceasta directie a fost centralizarea productiei in fabrica de lactate de la Baciu, proces incheiat in cursul acestei luni.
 
In acest sens au fost facute o serie de investitii pentru modernizarea tehnologica a liniilor de productie a branzei, in scopul de a sustine productia integrata iar  in acelasi timp, fabrica a fost pregatita pentru a gazdui operatiunile de ambalare a branzeturilor transferate de la Targu-Mures.
 
Jan Willem Kivits, directorul general al FrieslandCampina Romania, a declarat referindu-se la acest proces finalizat recent ca firma se afla „in etapa finala a unui proces amplu de optimizare a operatiunilor noastre la nivel national, menit sa sporeasca productivitatea si competitivitatea FrieslandCampina Romania pe piata produselor lactate. Consolidarea productiei de branzeturi si operatiunile de optimizare a logisticii sunt o confirmare a angajamentului nostru fata de judetul Cluj si a prezentei noastre aici. Suntem foarte atasati de Cluj. Fabrica noastra de la Baciu este si va ramane una dintre principalele noastre unitati de productie din Romania”.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

De ce este important sa analizam laptele si cum ne ajuta analizoarele?
De ce este important sa analizam laptele si cum ne ajuta analizoarele?
Laptele curat si bine verificat inseamna produse lactate mai bune si mai...
Cum sa reduci costurile energetice in industria alimentara in 2025
Cum sa reduci costurile energetice in industria alimentara in 2025
In acest context, monitorizarea parametrilor critici din procesul de productie devine o...
10 produse si piese de schimb DeLaval indispensabile intr-o ferma
10 produse si piese de schimb DeLaval indispensabile intr-o ferma
Fie ca administrezi o ferma mica sau una de mari dimensiuni, iti prezentam cateva produse...
Cum sa cresti profitabilitatea fermei de lactate cu instrumentul care face diferenta
Cum sa cresti profitabilitatea fermei de lactate cu instrumentul care face diferenta
Unul dintre raspunsurile la aceasta provocare este implementarea unor tehnologii moderne de...

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop∧Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton