Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Pregatirile pentru expozitia AgriPlanta Vest, pe ultima suta de metri
Manifestarea se va derula in perioada 4-7 septembrie in judetul Timis, si va include si demonstratii pentru testarea masinilor fitosanitare.
AgriPlanta pune in practica conceptul german de expozitie in camp, fiind din acest punct de vedere o manifestare unica in Romania, care in perioada 4-7 septembrie va ajunge si in vestul tarii.
In aceasta perioada va avea loc in localitatea Carani din judetul Timis expozitia AgriPlanta Vest. Organizatorii au anuntat ca sunt deja pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru aceasta editie, care se va desfasura sub sloganul „Totul, de la samanta la recolta.
Expozitia va fi structurata pe trei zone, care vor include aona de expunere in aer liber care va reuni producatori, importatori si distribuitori de inputuri pentru agricultura, zona de loturi demonstrative cultivate cu porum si floarea soarelui si zona de demonstratii comentate cu masini agricole, in care se vor putea vedea, zilnic, utilaje in miscare.
La aceasta din urma sectiune se vor face demonstratii de lucrare a solului si semanat, se vor testa masini de erbicidat in conditii de camp si se vor demonstra capacitatile tractoarelor inteligente, sistemelor de conducere prin satelit sau ale robotilor pentru agricultura.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Lucrarea & 39;Criptomonede Ghid practic pentru incepatori& 39; nu lasa nicio intrebare fara raspuns Te invitam sa o parcurgi chiar acum si sa devii fara nicio exagerare expert in bitcoin si in alte monede virtuale Este primul pas spre o investitie inspirata Iata 2 motive esentiale pentru care trebuie sa parcurgi lucrarea & 39;Criptomonede...
valabila 48h
Printre principalele atractii ale expozitiei se anunta demonstratiile comentate pentru testarea masinilor fitosanitare.
Masinile pentru tratamente fitosanitare joaca un rol important in lantul tehnologic de productie. Prin functionarea lor corecta se asigura eficienta tratamentelor, reducerea costurilor, protejarea mediului şi nu in ultimul rand, protectia consumatorului.
Pentru functionarea corecta a acestor masini e nevoie de masurarea unor prametri de lucru care sub nici o forma nu pot fi verificati cu ochiul liber si anume presiunea de lucru, debitul de lichid la duze, turatia si debitul pompei de vehiculare a lichidului si, un element foarte important, si anume uniformitatea de distributie pe latimea de lucru.
In tarile dezvoltate, fermierii sunt cei care au initiat necesitatea de a controla masinile pentru tratamente fitosanitare din dorinta de a avea culturi sanatoase si de a nu risipi bani fara a avea vreun efect asupra buruienilor, a bolilor sau a daunatorilor impotriva carora se actioneaza.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi