Autor: AgroRomania.ro
Publicat in: VEG

Salata cu naut este rapida, racoritoare si poate inlocui cu succes felul doi. Salata de vara cu naut foloseste, asa cum ii spune si numele, legumele de sezon - rosii, ardei, castraveti, ceapa - alaturi de boabele de naut fierte si racite, stropite cu un sos racoritor de iaurt cu verdeata si usturoi.
Boabele de naut se pun in apa rece cu o seara inainte. A doua zi se fierb cu putina sare, se ia spuma, se clatesc si se lasa sa se raceasca in apa rece. Separat, se prepara o salata cu ardei, rosii, ceapa, castraveti, taiate mai mari sau mai mici, dupa pofta omului.
Se amesteca doua linguri zdravene de boabe de naut cu legumele si cateva frunze de busuioc proaspat. Deasupra se toarna un sos obtinut astfel: o cana de iaurt de baut se amesteca in blender cu un catel de usturoi, cateva fire de rozmarin si un strop de sare si piper.
Eu mi-am mai presarat si putin chimen, dar nu e musai.
Se amesteca doua linguri zdravene de boabe de naut cu legumele si cateva frunze de busuioc proaspat. Deasupra se toarna un sos obtinut astfel: o cana de iaurt de baut se amesteca in blender cu un catel de usturoi, cateva fire de rozmarin si un strop de sare si piper.
Eu mi-am mai presarat si putin chimen, dar nu e musai.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News