Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Biocrop - compania care pune accent pe perfomanta

biocrop-compania-care-pune-accent-pe-perfomanta

Cu o experienta de peste 10 ani pe piata agricola de seminte din Romania, Biocrop prin misiunea sa de a sustine performanta la nivel de culturi rentabile, isi actualizeaza permanent portofoliul de produse pentru a pune la dispozitia fermierilor soiuri si hibrizi cu genetica de ultima generatie, adaptabili la schimbarile climatice survenite in ultima perioada.


Anul acesta, in oferta de primavara a companiei Biocrop, alaturi de hibrizii deja consacrati: porumb - SY Vestas, Thriller, Roberto; floarea soarelui: Meteor CL, Armada CL, Duet HO, au fost adaugati alti noi hibrizi: doi dentati de porumb – Zea Karuzel/FAO 420 si Peracino/FAO 350 si unul de floarea-soarelui – Fausto, un hibrid semi-timpuriu dezvoltat pentru tehnologia Express.

Porumbul Zea Karuzel este un hibrid semi-tardiv, caracterizat de o rasarire si o dezvoltare exploziva in primele stadii de dezvoltare. Prezinta caracter stay green pronuntat, fiind tolerant la seceta si boli, iar in conditii optime de vegetatie are un potential de productie foarte ridicat. Talia hibridului este de cca. 2,5 m, cu o insertie a stiuletelui pe tulpina medie. La maturitatea fiziologica stiuletele este inclinat la 180 de grade. Hibridul are o viteza de pierdere a apei din bob foarte mare. Densitatea recomandata in conditii de neirigat este de 65.000 - 70.000 b.g./ha.


Hibridul de porumb Peracino este un hibrid semi-timpuriu, incadrat in grupa FAO 350, cu un caracter stay green foarte pronuntat. Acesta prezinta uniformitate la rasarire, este tolerant la seceta si boli si rezistent la inclinare si frangere. Prezinta o vigurozitate foarte buna si un potential de productie foarte ridicat in conditii optime de vegetatie. Hibridul are o talie de cca. 2,5 m, cu o insertia a stiuletelui medie. La maturitatea de recoltare, stiuletele este inclinat la 180 de grade, iar viteza de pierdere a apei din bob este foarte mare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Floarea-soarelui Fausto este un hibrid semi-timpuriu caracterizat de o foarte buna toleranta in conditii de stres, adaptat pentru tehnologia de productie Express. Achenele au un continut in ulei de peste 41% si prezinta un numar mare de boabe pe calatidiu la maturitate, acesta fiind convex. Hibridul Fausto, are o talie de 145-165cm. La maturitate calatidiul este inclinat la 45 de grade fata de tulpina. Este foarte toleranta la seceta si boli si are o rezistenta foarte buna la erbicide pe baza de tribenuron metil. Hibridul Fausto este rezistent la Orobanche (rasele de la A la F), cu o maturitate la inflorire semi-timpurie; densitatea recomandata pentru semanat in conditii de neirigat este de 55.000-60.000 plante/ha.

De asemenea, din portofoliul Biocrop face parte si graul de primavara Triso, un soi de grau competitiv, cu calitati excelente de panificatie, potential de productie ridicat, buna rezistenta la bolile specifice culturii si stabilitate ridicata. In plus, soiurile noastre se remarca prin capacitatea de infratire foarte buna si toleranta la inclinare si frangere.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.5 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016