Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cel mai mic motoferastrau cu acumulator STIHL a ajuns in Romania

cel-mai-mic-motoferastrau-cu-acumulator-stihl-a-ajuns-in-romania

MSA 120 C-BQ fost conceput special pentru activitati hobby, in jurul casei, si se afla deja in toate magazinele STIHL la nivel national. MSA 120 este considerat cel mai mic motoferastrau cu acumulator al producatorului german, dar care poate avea o autonomie de pana la 150 de taieturi. Calculul tehnic al inginerilor germani pentru numarul de taieturi a fost facut luand in considerare un lemn fasonat de 10x10 cm, cu un tip acumulator compact AK 30, Litiu-Ion, nou introdus si acesta pe piata din Romania.


Cu o greutate 2,5 kg, noul motoferastrau STIHL devine o unealta ideala atat pentru utilizatorii ocazionali, de acasa, dar si pentru profesionistii din constructii, de exemplu. In plus, nivelul acustic la care lucreaza acest produs nu impune protectie auditiva, spre deosebire de uneltele echivalente, cu motor pe benzina.  

Insa, pentru ca nevoile utilizatorilor sunt din ce in ce mai sofisticate si mai diverse, tehnicienii STIHL dezvoltat si o varianta superioara a acestui tip de motoferastrau, un fel de upgrade, care are cu 25% mai multa eficienta la taiere decat MSA 120. Este vorba despre MSA 140 C-BQ, care are doar cu 100 de grame mai mult in greutate decat MSA 120, dar rezista in forta la 180 de taieturi.

O mentiune tehnica foarte importanta pentru acest tip de unealta cu acumulator este ca fost proiectata pentru a furniza putere maxima de taiere pana la golirea completa a acumulatorului. Din acest motiv, un motoferastrau STIHL cu acumulator nu “moare” niciodata in taietura, utilizatorul beneficiind de puterea maxima, pana la ultimul “strop” de curent. In fapt, aceasta carcteristica este valabila pentru toate motouneltele cu acumulator, fie ca vorbim de motocoase, foarfeci de gard viu, suflante sau masini de tuns iarba.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Dezvoltarea intensiva a gamelor de motounelte cu acumulator urmeaza o tendinta fireasca, care se regaseste si pe piata auto. De la an la an, producatorul german STIHL inoveaza si implementeaza tehnologia cu acumulator pe unelte din ce in ce mai puternice si mai sofisticate, chiar si in zona profesionala, cum ar fi un motodebitator dedicat industriei constructiilor, dar care inca nu a fost lansat si la noi in tara.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016