Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Culturile profitabile in Romania anului 2022

culturile-profitabile-in-romania-anului-2022

Sunt lucruri stiute de mult timp la capitolul culturi profitabile, dar un singur aspect ramane permanent: rentabilitatea investitiei. Odata ce ai ajuns la un nivel confortabil cu munca si banii, poti sa iti asiguri un viitor ca fermier in Romania. Daca n-ai o idee, consulta lista de mai jos!


O cultura profitabile are, inainte de toate, o strategie corecta si coerenta la baza care functioneaza pentru valorificarea intregii productii agricole. Aveti nevoie, deci, de un plan de afaceri! Va este necesar si folositor!
 
Cele mai profitabile culturi in Romania anului 2022 pot fi regasite si pe suprafete mici de pana in 1000 de metri patrati. Este nevoie, insa, de o investitie concreta si o planificare ca la carte. 
 
In primul rand, trebuie sa va gasiti potentiali clienti. Fie ca vorbim de persoane fizice, persoane juridice sau participarea la targuri sau piete, va trebui sa va descurcati la acest capitol inainte de a pompa primii bani in terenuri, seminte, intretinere si altele asemenea.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
Culturi profitabile in Romania - Murul
Murele au ajuns extrem de populare si nu e de mirare ca marile magazine au nevoie de stoc proaspat. Se cumpara! Acesta este un lucru bun pentru fermieri, dar mai ales pentru cei care vor o afacere in domeniu. Avantajul acestora este ca isi pastreaza prospetimea mai usor la raft, iar surplusul poate fi transformat in dulceata sau sirop.
 
In al doilea rand, rosiile ecologice (cele care nu sunt stropite cu daunatori) raman vitale pentru orice masa, asadar reprezinta o cultura profitabila. Varietatea in care se prezinta si gusturile diferite garanteaza un profit bun in caz de orice. Mai mult, acum avem si solutii de stropit eco pentru bolile cele mai comune cu care s-ar confrunta acest produs.
 
In al treilea rand, castravetele amar a inceput sa fie descoperit si in Romania. Cultivarea sa este economica si pretul de vanzare este mai bun. Castigurile sunt mai mari! Momordica are chiar o varianta dezvoltata la Buzau, asadar exista o gena romaneasca care poate fi exploatata!
 
Un castravete amar de doar 50 g se vinde cu 5 lei, ceea ce inseamna un pret de 100 de lei/kg! Il poti cultiva chiar si pe balcon!
 
Castravetele amar sau momordica este o planta din familia bostanoaselor, foarte bogata in insulina, care creste bine in sere, iar vara - pe terasa, balcon sau in apartament. De la planta se folosesc atat fructul, cat si lastarii tineri si frunzele – in salate sau in supe.
 
Un ghid complet pentru castravetele amar este pus la dispozitie de R&S aici: Cultura castravetului antidiabet.
 
Finalmente, culturile de capsun, usturoi, pomi fructiferi, lavanda si varza kale castiga teren din ce in ce mai mult si merita sa le acorzi atentie!

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.97 din 18 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton