Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Ferma viticola. Ghid practic pentru incepatori.
Ferma viticola reprezinta afacerea care imbogateste romanii care inteleg importanta si valoarea unui vin de calitate. Si mai ales atunci cand discutam despre vinurile romanesti, calitatea reprezinta un aspect indiscutabil.
Romania este faimoasa, printre altele, pentru vinul extrem de sanatos si gustos. Vinul romanesc are, ce-i drept, o aroma inconfundabila. Trebuie sa recunoastem si faptul ca soiuri ca ale noastre rar se gasesc in lume. Rivalii nostri? Francezii, italienii si poate si alti cativa producatori din lumea intreaga, insa nu multi.
In mod clar, producatorii romani nu se tem ca raman cu marfa nevanduta. Se intampla foarte rar sa se apropie luna septembrie si tu sa mai ai vin din anul precedent. Nu mai ai vin pentru ca l-ai vandut deja de foarte mult timp iar preturile avantajoase nu te-au lasat sa stai prea mult timp pe ganduri cand distribuitorii sau cunostintele ti-au facut oferte.
Daca sunteti interesati sa incepeti o astfel de afacere, va invitam sa consultati un ghid esential " Ferma viticola pentru un vin de calitate". Ghidul ofera informatii cu privire la urmatoarele aspecte:
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
valabila 48h
Moduri de cultivare a vitei-de-vie
Soiurile de calitate pentru care poti opta
Lista cu hibrizi aprobata de ministerul agriculturii
Alegerea arealelor de cultura (protejate, semiprotejate si neprotejate, tinand cont de restrictiile impuse de tipurile de plantatii, caracteristicile agrobiologice ale soiurilor, oferta ecologica, tehnologica).
Clasificarea plantatiilor viticole in functie de volumul si destinatia productiei rezultate
Conditiile climatice si orografice
Tehnologia de infiintare a plantatiilor roditoare
Saparea, legarea si taierea vitei-de-vie
Mai multe detalii va sunt oferite aici, in pagina de descriere a ghidului "Ferma viticola pentru un vin de calitate">>>
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiUltima ora
- » MADR: Subventii pentru agricultura de pana la 560.000 de euro per beneficiar
- » Florin Barbu anunta modificari la Programul Tomata
- » Barbu: Casa Unirea va participa la urmatoarea sesiune a programului Investalim
- » MADR: Masurile propuse au fost agreate cu fermierii si distribuitorii de inputuri agricole
- » APIA: Au mai ramas 4 zile
Idei de afaceri in agricultura