Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Legumele de primavara apar cu intarziere in acest an, din cauza vremii

legumele-de-primavara-apar-cu-intarziere-in-acest-an-din-cauza-vremii

Cu toate acestea , autoritatile au dat asigurari ca preturile nu voa fi mai ridicate decsat cele de anul trecut.


Legumele de primavara, precum salata, ceapa verde, castravetii si rosiile, vor veni in acest an cu o usoara intarziere, din cauza temperaturilor scazute din ultima vreme, insa pretul acestora va fi mai mare doar la inceput, aşa cum se intampla in fiecare an pana se regleaza piata, conform unui anunt facut de Petre Daea.

„Vom vedea dupa ce trec aceste fenomene care este gradul de afectare, ştiindu-se ca abia atunci poti sa determini exact, in laborator si la fata locului. Aici avem şi ingrijorari si s-au inregistrat si pierderi”, a spus Daea.
 
Cand i s-a amintit ca producatorii au anunţat scumpiri de 10% la alimente, ministrul a afirmat ca nu detine astfel de informatii.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Este adevarat ca tot timpul trufandalele sunt mai scumpe, iar in momentul cand ie,s pretul este mai mare, dar acest pret se calmeaza imediat. O sa vedeti Romania fara zapada, o sa vedeti Romania cu legume si cu culturi bune. Eu spun ca in aceasta perioada situatia din teren ma determina sa afirm ca vom avea intarzieri privind aparitia unor trufandale pe piata, cum ar fi legumele si ştiti foarte bine care sunt. Aceste trufandale, cand apar, de regula sunt putin mai scumpe. Ma refer la rosii, salata, ceapa verde, spanac, castraveti, ardeioase”, a mai adaugat seful MADR
 
Daea a mai spus ca si pretul carnii de miel este favorabil in acest an. „Avem miei de la oi romanesti. Am semnale bune cu privire la pretul carnii de miel. Avem carne buna, sanatoasa” a precizat ministrul.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016