Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Peste 8.600 de producatori au iesit cu tomatele pe piata
In contextul in care Romania importa masiv legume si fructe din tari non-UE, unele fiind contaminate cu pesticide, şeful MADR recomanda consumatorilor romani sa se orienteze catre produsele romanesti, in momentul in care intra in piete sau in magazine.
„Astazi, in piete, sunt peste 8.600 de producatori de legume care sunt cu tomatele romanesti pe piata. Este un program reusit, un program care a dat vigoare satelor. Foarte multi tineri s-au angajat in aceasta activitate, multi dintre ei cu succes. Sigur ca unii au avut si rateuri la inceput, dar si-au revenit, pentru ca si-au putut replanta suprafetele care au fost afectate”, a spus Daea.
In contextul in care Romania importa masiv legume si fructe din tari non-UE, unele fiind contaminate cu pesticide, seful MADR recomanda consumatorilor romani sa se orienteze catre produsele romanesti, in momentul in care intra in piete sau in magazine.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
valabila 48h
„In retelele de supermarketuri sa se duca spre cooperativele care s-au format. Am realizat de-a lungul vremii cooperative. In Olt sunt 840 de legumicultori care au depus deja dosare pentru a primi subvenţia la tomate, pentru ca au livrat cantitatea de legume pe care trebuie sa o livreze in condiţiile legii. Sigur, ANSVSA, Autoritatea Fitosanitara, ANPC urmaresc importurile de legume şi fructe, urmaresc cu atentie intrarea produselor pe care trebuie sa le consume romanii, dar, pentru a avea siguranta totala, produsele romanesti sunt cele care trebuie cumparate si dam o mana de ajutor si fermierului nostru”, a mai spus Petre Daea.
Pana pe 9 mai 2018, au fost primite in total 11.925 de solicitări de inscriere in programul de sprijin pentru tomate, cultivate in sere sau solarii, pentru ciclul I aferent anului 2018, iar cei mai multi cultivatori provin din judetele Olt (3.937), Dolj (1.643) si Galati (1.590). Din totalul solicitantilor de sprijin în Ciclul I, au definitivat plantarea tomatelor in spatii protejate un numar de 10.451.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 4 din 2 voturiUltima ora
- » MADR: Subventii pentru agricultura de pana la 560.000 de euro per beneficiar
- » Florin Barbu anunta modificari la Programul Tomata
- » Barbu: Casa Unirea va participa la urmatoarea sesiune a programului Investalim
- » MADR: Masurile propuse au fost agreate cu fermierii si distribuitorii de inputuri agricole
- » APIA: Au mai ramas 4 zile
Idei de afaceri in agricultura