Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Rosiile romanesti din judetul Olt, vandute de producatori la pretul de 12 si 15 lei pe kilogram
Rosiile romanesti sunt din ce in ce mai prezente pe tarabele din tara, ceea ce face ca pretul per kilogram sa fie in scadere, fata de saptamanile trecute.
Dinamica pretului la aceste legume poate fi explicata si prin faptul ca in urma cu doua saptamani in judetul Olt erau 100 de fermieri care recoltau tomate, iar in prezent sunt peste 500 de producatori din judet care recolteaza tomatele, potrivit directorului Directiei Agricole Judetene (DAJ) Olt, Gabriela Andronie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
valabila 48h
Citeste si:
Bolile tomatelor
5.813 de fermieri din Olt s-au inscris in programul Tomata
Cei doi autori care formeaza in prezent echipa din spatele acestui website va aduc zilnic cele mai relevante informatii si va mentin conectati la ceea ce conteaza cu adevarat. De la stiri generaliste pana la informatii de nisa, suntem aici pentru a va furniza doar ceea ce conteaza.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiUltima ora
- » AFIR: Sprijin de 50.000 euro pentru micii fermieri
- » MADR: Subventii pentru agricultura de pana la 560.000 de euro per beneficiar
- » Florin Barbu anunta modificari la Programul Tomata
- » Barbu: Casa Unirea va participa la urmatoarea sesiune a programului Investalim
- » MADR: Masurile propuse au fost agreate cu fermierii si distribuitorii de inputuri agricole