Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Totul despre agricultura, de la A la Z, pachet complet!

Pentru persoanele pasionate de agricultura, specializate in agronomia, contabilii din firme cu activitate agricola si pentru viitori investitori in agricultura, vestile sunt cat se poate de bune! Se dau fonduri europene si se va acorda sprijin substantial in anii care urmeaza.


Un ajutor substantial este pachetul complet de start pentru agricultorul roman, disponibil si aici >>>

Este pachetul complet care ofera informatii esentiale pentru oricine este implicat in industria agricola.

Ce contine pachetul complet de start al agricultorului roman:

1. CD "Agricultura. Legislatia muncii, Salarizare si Contributii".
Este ghidul care va ajuta sa rezolvati toate problemele specifice activitatii domeniului agriculturii, va ofera solutii legale pentru cazuri practice, va ajuta sa evitati amenzi si alte greseli ce pot fi comise in mod constant, in ceea ce priveste legislatia muncii pentru agricultura.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


2. CD "Cultivarea legumelor in sistem ecologic" va ofera cele mai valoroase informatii cu privire la tehnologiile de cultivare si valorificare a celor mai profitabile culturi din Romania.

3. CD "Totul despre contabilitatea activitatilor agricole" va ofera date esentiale pentru ca dvs sa cunoasteti toate aspectele contabilitatii specifice activitatilor din agricultura, sa stiti ce  prevede legislatia in vigoare despre contabilitatea operatiunilor agricole si sa detineti inregistrari contabile impecabile!

4. CD "Impozitarea veniturilor obtinute din contracte de arenda" reprezinta un alt instrument de lucru esential pentru cei implicati in agricultura. Aflati cum se stabileste venitul dintr-o activitate agricola, cum se procedeaza in cazul pamanturilor arendate, care este procedura de declarare si impozitare si nu numai!


mai multe detalii despre cele 4 lucrari aici >>>

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.88 din 12 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016