Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ucraina a limitat exportul de produse agricole

ucraina-a-limitat-exportul-de-produse-agricole

Guvernul ucrainean a decis sa introduca restrictii la exportul anumitor produse agricole in 2022, in contextul invaziei rusesti, a anuntat agentia de presa Interfax Ukraine.


Potrivit unui decret guvernamental publicat duminica seara, va fi nevoie de o licenta speciala pentru a putea exporta grau, porumb, ulei de floarea soarelui, carne de pui si oua. Ucraina este unul dintre cei mai mari producatori si exportatori de cereale si uleiuri vegetale.
 
Ofensiva militara ruseasca a perturbat exporturile si ameninta cotatiile la produse agricole, Rusia si Ucraina fiind doua tari importante pentru aprovizionarea cu materii prime agricole.
 
Pe de alta parte, compania ucraineana de transport feroviar Ukrainian Railways a anuntat ca este pregatita sa organizeze exporturile de produse agricole pe calea ferata, dupa inchiderea porturilor ucrainene de la Marea Neagra din cauza invaziei rusesti. Ukrainian Railways a spus, conform Agerpres, ca ar putea livra cereale la granitele cu Romania, Ungaria, Slovacia si Polonia, de unde ar putea fi livrate spre porturile si hub-urile logistice ale tarilor europene.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
In 2021, productia de cereale a Ucrainei a crescut cu 32% pana la 85,7 milioane de tone iar de la inceputul sezonului agricol 2021/2022 si pana la data de 23 februarie 2022 Ucraina a exportat 43 de milioane de tone de cereale.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016