Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Adeverinte de la APIA pentru crescatorii de animale care vor sa ia credite

adeverinte-de-la-apia-pentru-crescatorii-de-animale-care-vor-sa-ia-credite

APIA informeaza beneficiarii platilor nationale directe complementare (PNDC) in sectorul zootehnic, la specia bovine, respectiv ovine/caprine, ca elibereaza adeverinte pentru cei care intentioneaza sa acceseze credite pentru finantarea activitatilor curente, de la bancile care au incheiat conventii.


Creditele ofera producatorilor agricoli posibilitatea utilizarii de resurse financiare, necesare activitatilor curente, pana la efectuarea, de catre Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), a platii primelor pe exploatatie si pe cap de animal la care sunt indreptatiti potrivit prevederilor legale.

Pana la aceasta data, Agentia a incheiat conventii cu CEC Bank SA, Banca Comerciala Romana, BRD Groupe Societe Generale, OTP Bank, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, Procredit Bank, Creditcoop, Intesa Sanpaolo Romania, Bancpost, Piraeus Bank, Garanti Bank, Banca Carpatica, UnicreditTiriac Bank.

Valoarea creditului este de pana la 90% din valoarea sumei calculate conform adeverintei.

Fondul de Garantare a Creditului Rural – FGCR IFN S.A. si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii garanteaza 80% din valoarea creditelor acordate de banca.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Cuantumul platilor nationale directe complementare in sectorul zootehnic, la specia ovine/caprine este de 40,8 lei(cap animal, iar la specia bovine este de 500 lei/cap animal.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016