Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: 30 iunie, termenul limita pentru depunerea cererilor de subventii pentru crescatorii de pasari si porcine

apia-30-iunie-termenul-limita-pentru-depunerea-cererilor-de-subventii-pentru-crescatorii-de-pasari-si-porcine

Cererile pot fi completate atat pe „hartie”, cat si on-line pe site-ul www.apia.org.ro


Incepand de azi, crescatorii de pasari si cei de porcine mai au la dispozitie cinci zile pentru a depune la APIA cererile pentru obtinerea subventiilor aferente, reprezentantii agentiei reamintind ca 30 iunie este data limita pana la care mai primesc documentele respective.
 
Cererile de ajutor se refera la pachetul A si pachetul B din Masura 215, respectiv cel referitor la plăţile privind bunăstarea animalelor - porcine si platile in favoarea bunastarii pasarilor, reprezentand a treia, respectiv a doua sesiune de depunere.
 
Apia mai anunta ca beneficiarii pot depune o singură cerere de ajutor pentru toate exploataţiile cu cod de la Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor deţinute, la Centrul Judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, respectiv al municipiului Bucureşti, pe a cărui rază teritorială se află sediul social al beneficiarului sau pe raza teritorială unde are capacitatea de producţie cea mai mare. Cererile de ajutor pot fi depuse de solicitanţii care îndeplinesc condiţiile OMADR nr. 704 /9 mai 2014.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Cererea de ajutor poate fi completată pe format de hârtie sau on-line de către beneficiar, individual, prin accesarea site-ului www.apia.org.ro. După completarea online, cererea se tipăreşte şi se depune la Centrul Judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, respectiv al municipiului Bucureşti, pe a cărui rază teritorială se află sediul social sau pe raza teritorială unde are capacitatea de producţie cea mai mare.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016