Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Automatizeaza vanzarea laptelui cu dozatoare profesionale si eficiente

automatizeaza-vanzarea-laptelui-cu-dozatoare-profesionale-si-eficiente

Esti fermier si vinzi lapte direct consumatorilor? Atunci probabil cunosti provocarile unui astfel de business - de la gestionarea stocurilor si aprovizionarea constanta pana la cash flow-ul necesar. Dar ce ar fi daca ai putea automatiza intregul proces de vanzare si distribuite? Acest lucru este posibil cu ajutorul unor sisteme profesionale de dozatoare de lapte.

Gama Premium de dozatoare de lapte cuprinde cele mai moderne automate existente pe piata. Perfectionate tehnologic, aceste dozatoare urmaresc doua scopuri principale: vanzari maxime si usurinta in utilizare pentru clienti. Cand alegi un astfel de sistem, te bucuri de facilitati precum plata in monede si bancnote, cu posibilitatea acordarii de rest monede. Totul este proiectat pentru simplitate si confort optim.
 
Una dintre marile avantaje ale acestor dozatoare de lapte este reprezentata de costurile reduse de operare si confortul pentru tine, fermierul. Datorita sistemelor create special, aprovizionarea si intretinerea zilnica sunt usurate si simplificate considerabil. De exemplu, esti anuntat prin SMS pe telefonul mobil cu privire la starea automatului si nivelul laptelui. Astfel, nu mai este nevoie sa verifici fizic fiecare dozator.
 
Mai mult decat atat, numarul de drumuri de la ferma la automat este semnificativ redus, deoarece dozarea se schimba automat intre rezervoarele pline si cele goale in cazul modelelor cu doua rezervoare. Acest lucru asigura disponibilitatea constanta a laptelui si elimina riscul unor perioade de "out of stock".
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h
Dozatoarele de lapte Premium sunt recomandate pentru instalare in zone urbane, pe exterior sau in interiorul magazinelor ori incastrate in vitrine. Acestea sunt solutia ideala pentru fermele mijlocii si mari care doresc sa isi valorifice productia prin retele proprii de automate de vanzare. Gama Pro a fost creata special pentru a suporta utilizarea in astfel de retele, prin eficientizarea sistemelor de aprovizionare unitara, suport logistic si costuri operationale optime.
 
Printre beneficiile remarcabile ale acestor sisteme se numara avertizarile GSM detaliate. De exemplu, primesti un SMS la switch-ul automat intre rezervoare, cu raportarea cantitatii vandute din bazinul care tocmai s-a golit. La fel, la scoaterea raportului principal (recomandat zilnic, cand ridici incasarile), vei primi un mesaj cuprinzand informatii valoroase precum: cantitatea de lapte vanduta in ziua respectiva, valoarea incasarilor totale din vanzari, suma individuala pe fiecare nominal de bancnota, nivelul actual al stocurilor din ambele rezervoare, cantitatile de lapte proaspat aprovizionate in aceeasi zi. 
 
Astfel, ai vizibilitate deplina asupra performantelor sistemului si a vanzarilor tale, fara a fi nevoit sa culegi manual datele de la fiecare automat in parte. Totodata, dozatoarele de lapte intocmesc si un grafic detaliat al temperaturii laptelui, permitand monitorizarea conditiilor de pastrare optime. Toate evenimentele si erorile sunt inregistrate electronic pe o perioada de 45 de zile, ceea ce iti ofera posibilitatea de a analiza tendintele si a identifica rapid orice probleme.
 
Pe langa economiile semnificative de timp si efort, un alt avantaj major al acestor sisteme il reprezinta cash flow-ul constant si imbunatatit. Prin multiplele puncte de vanzare si usurinta platii cu numerar sau card, vinzi mai mult lapte si iti maximizezi veniturile. Functia de acordare de rest elimina frustrarea clientilor si ii determina sa continue sa cumpere de la tine. Totodata, ai optiunea unui numar de telefon separat pentru birou, permitand o separare intre operatiunile comerciale si cele de aprovizionare/service.
 
In concluzie, daca vrei sa iti cresti vanzarile, sa economisesti timp si bani, si sa ai controlul perfect asupra stocurilor si vanzarilor prin rapoarte amanuntite - investitia intr-un sistem profesional de dozatoare de lapte Premium este decizia inteligenta. Eficientizeaza-ti business-ul cu aceasta solutie inovatoare special conceputa pentru a satisface nevoile fermierilor in plina expansiune. Transforma provocarile in avantaje competitive si asigura-ti cresterea profitabilitatii fermei!

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016