Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Branza de oaie de Botosani a fost omologata ca produs traditional

Asociatia Crescatorilor de Ovine si Caprine "Moldoovis" Botosani a lansat, duminica, 21 octombrie, in cadrul Targului Agro-Zoo deschis la Popauti, "branza de oaie Botosani". Produsul traditional a fost atestat de Ministerul Agriculturii, pe baza unui dosar pus la dispozitie de producatorii de branza din trei comune ale judetului Botosani.
"Produsele traditionale se deosebesc de celelalte produse de pe piata prin acest atestat, care le da traditionalitatea unei anumite zone sau arii geografice sau a materiei din care sunt facute", a declarat seful Directiei Agricole Botosani, Cristian Delibas.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Covrigarie - o afacere cu profit imediat
Obtine profit de 3 000 de euro pe luna cu propria ta covrigarie Cate covrigarii intalnesti in drumul tau spre serviciu Numai in zona centrului vechi din capitala sunt vreo 10 Si numarul lor este in crestere Daca esti un pic atent aproape fiecare covrigarie are clienti care stau la coada asteptand sa cumpere covrigi calzi Te-ai intrebat de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Asociatia Moldoovis a lansat, de asemenea, pe piata "casul de oaie Botosani" si "urda de oaie" Botosani. Producatorii spera ca noile produse atestate sa fie valorificate atat pe piata nationala, cat si pe piata internationala.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiUltima ora
- » APIA: Cererile de plata pentru ajutorul privind cresterea animalelor, depuse pana la 29 ianuarie
- » Producatorii de carne de porc: Noi vindem cu 5 lei kilogramul
- » Dieta vacilor, schimbata protejarea atmosferei
- » Cresterea iepurilor de carne in microferme - avantaje, dezavantaje si costuri
- » Microferma de pasari- sursa unui venit suplimentar
Comentarii
0 comentarii