Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Care sunt bancile de la care crescatorii de bovine, ovine si caprine pot lua credite

care-sunt-bancile-de-la-care-crescatorii-de-bovine-ovine-si-caprine-pot-lua-credite

Pana in prezent doar 5 astfel de institutii financiare au incheiat protocoale cu APIA pentru a acorda astfel de imprumuturi fermierilor.


UPDATE:  Good.bee Credit este primul IFN care poate oferi credite APIA.

APIA a inceput sa elibereze adeverintele pe baza carora fermierii care cresc bovine, ovine sau caprine, pot accesa credite garantate la bancile partenere. Pentru finele anului 2015, doar cinci institutii bancare au incheiat protocoale pentru a finanta crescatorii de animale.
 
Conform datelor transmise de agentia de plati, la momentul actual, crescatorii de bovine, ovine si caprine pot accesa credite in baza adeverintelor obtinute de la APIA, de la CEC Bank SA, UniCredit Tiriac, Creditcoop, Veneto Banca si EximBank.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Banca Creditoare acorda beneficiarilor, conform reglementarilor sale interne, credite/facilitati de finantare in lei, pentru finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente in procentul stabilit prin regulile proprii din suma prevazuta in adeverinta eliberata de APIA.
 
Cuantumul per cap de animal pentru schema decuplata de producţie, specia bovine, in sectorul carne este de 300 lei/cap de bovina, iar cuantumul per cap de animal pentru schema cuplata de producţie, speciile ovine/caprine este de 20 lei/cap de animal.
 
Fermierii care au accesat credite in baza adeverintelor emise de APIA pentru schemele de sprijin pe suprafaţa pentru anul 2015 vor putea accesa credite pentru ANT in sectorul zootehnic de la aceeasi banca de la care au obtinut creditul anterior.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.75 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016