Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Conditii pentru exportul de animale vii in Arabia Saudita

conditii-pentru-exportul-de-animale-vii-in-arabia-saudita

Tara noastra a primit unda verde pentru exportul de animale vii in Arabia Saudita, dupa ce Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor a incheiat negocierile derulate in acest sens cu autoritatile din aceasta tara.


Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a fost informat de Ambasada Regatului Arabiei Saudite la Bucuresti asupra mecanismului de import pentru animale vii, aprobat de Ministerul Mediului, Apelor si Agriculturii din Regatul Arabiei Saudite, care se va aplica incepand cu acest an, conform situatiei epidemiologice din fiecare tara.
 
Pentru aceasta exportatori itrebuie sa indeplineasca anumite conditii precum efectuarea controlului exterior al animalelor vii care urmeaza sa fie exportate inainte de a intra in carantina,  numerotarea animalelor pregatite pentru export si imunizarea animalelor vii pregatite sa fie exportate in Regatul Arabiei Saudite.
 
Imunizarea se va face doar impotriva pestei micilor rumegatoare si a variolei in tarile in care este inregistrata boala, nu si impotriva bolilor epidemiologice.
 
Totodata, micsorarea perioadei de punere in carantina a animalelor vii pregatite pentru exportul in Regat, de la minim 21 de zile, dupa data emiterii permisului de import, la minim 15 zile, in cazul in care durata transportului catre Regat depaseste 10 zile si prelevarea probelor necesare si analizarea acestora in laborator, in functie de situatia epidemiologica din statele exportatoare, pe baza solicitarilor din certificatul de sanatate aprobat de Regat, sunt alt doua conditii necesare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
La cele de mai sus se adauga emiterea certificatelor de sanatate la incheierea perioadei de carantina si anexarea permisului de import si aplicarea prevederilor legale din statele Consiliului de Cooperare al Golfului si Memorandumul executiv din Regat privind tratarea cu blandete a animalelor, in toate etapele de import.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016