Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Crescatorii de animale invitati la Ziua Nationala a Baltatei Romanesti

crescatorii-de-animale-invitati-la-ziua-nationala-a-baltatei-romanesti

Este vorba de cel mai mare eveniment al anului, organizat direct de catre Asociatiile profesionale ale crescatorilor si operatorilor de insamantari artificiale din Romania.


Fermierii alaturi de familiile lor, crescatorii de baltata din toata tara, isi dau la sfarsitul acestei saptamani intalnire la Mures, pentru a sarbatori impreuna Ziua Nationala a Baltatei Romanesti.
 
Rasa Baltata Romaneasca are o istorie de peste 150 de ani, la care se adauga inca doua pagini de istorie scrise in 1 – 2 septembrie cand vor avea loc manifestarile programate i ncadrul acestui eveniment.
 
Muresul este considerat leagan de formare a rasei, motor de dezvoltare si crestere a baltatei, iar la inceput de septembrie va reuni crescatorii din toate zonele tarii, care promoveaza si mediatizeaza atat national cat si international laptele, carnea, junincile - produse obtinute de la aceasta rasa.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Organizatiile partenere ale acestui eveniment, aduc tuturor celor interesati, experienta pozitiva din zona cercetarii stiintifice, productiei, evidentierea progresului genetic si ameliorarea bovinelor, programul culminand cu prezentarea in ring a celor mai frumoase exemplare din aceasta rasa.
 
Programul delor doua zile include urmatoarele manifestari:
- Workshop- dezbateri tematice privind Actualitati si Perspective pentru Rasa Baltata;
- Congresul rasei cu – Noutati si strategii de dezvoltare pentru rasa Baltata;
- Expozitia de animale- prezentarea in ring a celor mai frumoase exemplare din rasa Baltatasi premierea celor mai destoinici fermieri;
- Expunerea de produse traditionale – cu degustari specifice;
- Masa festiva - masa campeneasca cu moment artistic.                                                                                     
Obiectivele  urmarite sunt aducerea in prim plan a noutatilor si strategiilor de dezvoltare privind cresterea si ameliorarea rasei baltata prin dezbateri tematice, simpozioane, cercetari stiintifice cu cei mai mari specialisti in domeniu din tara si strainatate, reprezentanti ai organizatiilor profesionale si a institutiilor de profil, prezentarea si promovarea directa a produselor obtinute de catre fermieri, la nivel national si international si apararea intereselor fermierilor crescatori de bovine, precum si intarirea legaturilor dintre producatori si crescatori, in vederea cresterii increderii consumatorilor fata de produsele romanesti.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016