Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Crescatorii de animale vor avea posibilitatea sa isi aleaga singuri medicii veterinari

crescatorii-de-animale-vor-avea-posibilitatea-sa-isi-aleaga-singuri-medicii-veterinari

Totodata, in cadrul unei intalniri la sediul MADR, s-a stabilit constituirea unui grup de lucru format din conducerea ANSVSA si reprezentantii federatiilor din sectorul ovine/caprine care sa realizeze norme metodologice simplificate in domeniul legislatiei privind identificarea animalelor.


Zilele trecute, la sediul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a avut loc o intalnire de lucru la care au participat ministrul Achim Irimescu, conducerile ANSVSA si APIA, reprezentantii federatiilor crescatorilor de ovine din Romania, precum si directorii generali din cadrul MADR cu atributii in sectorul cresterii animalelor si al politicilor vegetale.
 
Principalele teme de discutie au vizat plata subventiilor in zootehnie de catre APIA, neimpozitarea subventiilor acordate fermierilor, stabilirea unor puncte de sacrificare locale si a unor abatoare mobile menite sa faciliteze comercializarea carnii de catre fermieri, realizarea de catre ANSVSA impreuna cu federatiile crescatorilor de animale a unor norme metodologice simplificate privind legislatia identificarii animalelor, posibilitatea ca fermierii sa-si aleaga singuri medicii prestatori de servicii veterinare, inlesnirea de catre ANSVSA a exportului de animale prin acordarea certificatelor veterinare, intensificarea exportului de ovine in tarile din Orientul Mijlociu, etc.
 
Conducerea ANSVSA, prin presedintele Radu Roatis Chetan, a aratat ca vor fi deschise puncte de sacrificare la nivel local si vor fi achizitionate abatoare mobile, iar prin reorganizarea Autoritatii si marirea circumscriptiilor sanitar-veterinare se va crea posibilitatea ca fermierii sa-si aleaga singuri medicii veterinari.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Tot pentru a veni in sprijinul crescatorilor de animale, s-a stabilit formarea unui grup de lucru format din conducerea ANSVSA si reprezentantii federatiilor din sectorul ovine/caprine care sa realizeze norme metodologice simplificate in domeniul legislatiei privind identificarea animalelor.
 
Atat ministrul, cat si presedintele ANSVSA, au subliniat potentialul urias de export al sectorului ovinelor/caprinelor in tarile din Orientul Mijlociu, angajandu-se ca vor realiza toate diligentele necesare legate de negocierea cu aceste state, astfel incat sa fie deblocat total comertul cu ovine, precum si inlaturarea intermediarilor prin stabilirea unor contacte directe intre crescatorii de oi din Romania si marii importatori din Orientul Mijlociu.
 
In acest sens, ministrul le-a prezentat fermierilor rezultatul intalnirii cu ambasadorul Regatului Hasemit al Iordaniei in cadrul careia s-a stabilit o vizita a ministrului iordanian al agriculturii in Romania, in aceasta vara, urmand a fi antamate alte vizite si intalniri cu ministrul agriculturii din Arabia Saudita, dar si din celelalte tari din Orientul Mijlociu importatoare de ovine.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.5 din 6 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016