Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa asiguri alaptarea corecta pentru iezi, miei si vitei

cum-sa-asiguri-alaptarea-corecta-pentru-iezi-miei-si-vitei

Cresterea iezilor, mieilor sau a viteilor devine tot mai simpla si accesibila fermierilor cu ajutorul tehnologiei potrivite. Prin asigurarea unei hraniri uniforme si consistente, aparatele de alaptat sprijina dezvoltarea armonioasa a animalelor si reduc, in acelasi timp, efortul manual necesar.


Aparatele de alaptat sunt potrivite pentru orice crescatorie in care se doreste optimizarea procesului de ingrijire a tineretului ovin sau caprin, intrucat permit hranirea corespunzatoare a animalelor, favorizand o crestere sanatoasa si rapida. Aceste dispozitive au fost dezvoltate pentru a facilita alimentarea corespunzatoare a iezilor si mieilor, precum si a viteilor, in special in cazurile in care hranirea naturala nu este posibila sau nu este suficienta.
 
Iata 3 modele de succes, care iti pot fi de folos pentru alaptarea animalelor:
 
  • Aparatul de alaptat Nurselac – fiabilitate si simplitate in alimentarea animalelor
 
Aparatul de alaptat Nurselac este un dispozitiv conceput pentru a oferi un flux constant si controlat de lapte pentru iezi, miei si vitei. Este potrivit pentru fermierii care vor sa furnizeze o alimentatie constanta si echilibrata, fara a depune eforturi considerabile. Aparatul se remarca printr-un design simplu, dar eficient, fiind usor de utilizat si de intretinut. Cu un rezervor suficient de mare, poate deservi un numar considerabil de animale (200-250 de iezi sau miei, 35-45 de vitei), pentru ca fiecare sa primeasca exact cantitatea necesara de nutrienti.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
  • Forster Technik Eco 32 – eficienta si economie in hranirea ovinelor si caprinelor
 
Aparatul de alaptat Forster Technik Eco 32 este proiectat pentru crescatoriile care necesita un dispozitiv avansat tehnologic, capabil sa gestioneze hranirea unui numar mare de iezi ssau miei. Este echipat cu functii automate care optimizeaza procesul de hranire, reducand risipa si inlesnind o utilizare economica a laptelui. Aceasta solutie tehnologica avansata este ideala pentru fermele mari, unde timpul si resursele trebuie gestionate cu maxima eficienta.
 
  • Forster Technik Eco 50 – solutia avansata pentru crescatoriile mari
 
Aparatul de alaptat Forster Technik Eco 50 este destinat fermelor de mari dimensiuni. Permite o programare precisa si ajustabila a cantitatii de lapte distribuite fiecarui animal. Functiile sale avansate includ posibilitatea de monitorizare a consumului fiecarui animal, asigurandu-se ca fiecare primeste hrana necesara.
 
Aparatele de alaptat pentru iezi si miei, precum cele comercializate de FrigoFarm, reprezinta un pas inainte in cresterea moderna a animalelor. Aceste dispozitive garanteaza o alimentatie adecvata si constanta, la temperatura optima, dar optimizeaza si resursele disponibile, contribuind astfel la eficientizarea intregului proces de alaptare a animalelor. Prin integrarea acestor solutii tehnologice in ferme, crescatorii pot contribui la o dezvoltare sanatoasa a iezilor, mieilor si viteilor.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton