Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii romani, invitati de onoare la Targul European al Profesionistilor din Zootehnie

fermierii-romani-invitati-de-onoare-la-targul-european-al-profesionistilor-din-zootehnie

Evenimentul va avea loc la sfarsitul saptamanii viitoare in Franta, iar Romania va fi reprezentata de aproximativ 50 de crescatori de bovine si ovine.


Dupa 7 ani de absenta Romania va participa din nou la Targul European al Profesionistilor din Zootehnie si de aceasta data nu oricum, ci in calitate de invitat de onoare.  Targul va fi organizat in perioada 7-9 octombrie la Clermont-Ferrand,in Franta, iar ultima participare a tarii noastre la acest eveniment a fost consemnata in 2008.
 
Ambasada Frantei a anuntat ca Romania va fi invitat de onoare, urmand a fi reprezentata de circa 50 de crescatori de bovine si ovine, specializati iatat in productia de lapte , cat si in productie de carne.
 
Despre participarea romaniei la acest eveniment de amploare a vorbit secretarul de stat in MADR, Daniel Botanoiu, care a declarat, citat de Agerpres, ca „Romania este tara invitata de onoare la Salonul 'Sommet de l'Elevage' de la Clermont — Ferrand, acolo unde se desfasoara cel mai mare targ de animale din Franta. Noi am mai participat cu animale si genetica la aceste eveniment in anul 2008, cand au fost prezenti in jur de 20 de fermieri. Am colaborat foarte bine cu Agentia Ministerului Agriculturii din Franta, pentru a gasi o oportunitate sa trimitem in acest an mai multi fermieri, deoarece suntem tara invitata de onoare. Francezii vor un parteneriat solid cu Romania, cu asociatiile crescatorilor de ovine, pentru a putea aduce genetica lor in tara noastra, sa o dezvolte aici, iar ulterior sa ia carnea de ovine produsa in Romania si sa o duca in Europa, la preturi foarte bune si corecte. Vor acest lucru pentru ca, in prezent, in Europa, carnea de ovine este deficitara”.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cea de-a 24-a editie a Sommet de l'Elevage va reuni 1.300 de expozanti, dintre care 270 internationali din 28 de tari si 85.000 de vizitatori profesionisti, dintre care 4.000 de vizitatori internationali din 70 de tari, acesta desfasurandu-se pe o suprafata de 17 hectare.
 
In cadrul targului de la Clermont-Ferrand, regiune situata in cea mai importanta zona specializata in cresterea bovinelor de carne din Europa, vor fi prezentate in concursuri 2.000 de animale de inalta valoare genetica — 1 300 de bovine din 22 de rase, 400 de ovine apartinand a 26 de rase si 300 de cabaline din 16 rase. Acest targ reprezinta, totodata, cea mai importanta expozitie europeana de bovine de carne.
 
De asemenea, programul manifestarii include actiuni realizate in colaborare cu institutele de specialitate din Franta, cu camerele si sindicatele din domeniul agricol, dar si cu parteneri institutionali.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016