Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii vor sa-si plateasca impozitul pe cap de animal la primarie si nu la sediile ANAF

fermierii-vor-sa-si-plateasca-impozitul-pe-cap-de-animal-la-primarie-si-nu-la-sediile-anaf

Acestia spun ca astfel ar fi scutiti de un drum pe care trebuie sa il faca special in oras, doar pentru a-si plati impozitul.


O problema pe care fermierii din mai multe judete au ridicat-o in ultima perioada a fost pusa pe tapet zilele acestea de senatorul Alexandru Cordos, care a adresat o interpelare in acest sens ministrilor Agriculturii si finantelor, respectiv Daniel Constantin si Eugen Teodorovici.
 
In interpelare senatorul spune ca foarte multi fermieri din mediul rural si-au exprimat dorinta de a li se crea posibilitatea sa isi achite impozitul pe cap de animal la primariile din comunele de domiciliu si nu la sediile ANAF, pentru a fi astfel scutiti de niste cheltuieli suplimentare pe care le presupune un drum pana la oras, facut special pentru a-si plti taxele.
 
„In urma intalnirilor avute cu mai multi fermieri din comunele judeĊ£ului Cluj si din tara s-au ridicat numeroase probleme legate de plata impozitelor.Plata impozitului pe cap de animal este una dintre ele. In prezent aceasta plata se efectueaza la autoritatea fiscala unde sunt arondati. Fermierii solicita identificarea unei solutii de plata a acestor impozite la primariile comunelor pe raza carora isi au domiciliul, acest lucru facilitand efectuarea mai rapida a platii. Stimati domni ministri, sustinerea sectorului agricol este una din preocuparile actualei guvernari, va rog sa-mi raspundeti care punctul de vedere al celor doua ministere referitor la aceasta situatie!” se arata in interpelarea senatorului, adresata celor doi ministri.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Ramane de vazut acum care va fi raspunsul celor vizati si daca acestia vor tine cont de doleantele fermierilor, creandu-le acestora posibilitatea sa isi achite impozitele pe ntru animale la primariile din localitatile in care domiciliaza, senatorul Cordos sustinand ca aceasta masura nu ar presupune un efort foarte mare din partea autoritatilor.
 
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016