Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noutati despre acordarea ajutoarelor nationale tranzitorii si a sprijinului cuplat in sectorul zootehnic

noutati-despre-acordarea-ajutoarelor-nationale-tranzitorii-si-a-sprijinului-cuplat-in-sectorul-zootehnic

MADR anunta ca s-a trecut la o noua etapa dupa ce controalele la fata locului s-au finalizat, la inceputul acestei luni.


Agentia Nationala de Zootehnie (ANZ) a finalizat la 01.11.2018 controlul la fata locului in vederea verificarii respectarii conditiilor de eligibilitate privind acordarea ajutoarelor nationale tranzitorii si a sprijinului cuplat in sectorul zootehnic pentru solicitantii ajutoarelor nationale tranzitorii la speciile ovine si caprine si a sprijinului cuplat in sectorul zootehnic, in cadrul schemelor si masurilor de sprijin acordate crescatorilor de animale. Controlul la fata locului a fost realizat de catre specialistii ANZ, in baza procedurii de control.
 
 Ajutoarele nationale tranzitorii (ANT) se acorda fermierilor crescatori de animale din speciile bovine, ovine/caprine, inscrisi in evidenta APIA, care detin cod unic de identificare, in functie de criteriile de eligibilitate, pentru urmatoarele scheme: specia bovine, (lapte si carne), speciile ovine/caprine.
 
 Sectorul zootehnic beneficiaza, de asemenea, de sprijin cuplat (SCZ). Acesta se acorda fermierilor crescatori de animale din speciile bovine, ovine/caprine, in functie de efectivul de animale solicitat de beneficiar, din urmatoarele categorii: bivolite de lapte, ovine si caprine, taurine din rase de carne si de lapte, precum si metisii acestora.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 Esantionul cu beneficiarii care au fost supusi controlului la fata locului a fost selectat in conformitate cu procedura de esantionare APIA. Astfel, pentru anul 2018, au fost esantionati la nivel national pentru verificarea la fata locului 4669 beneficiari, solicitanti ANT/SCZ, cu variatii cuprinse intre 24 – 250 beneficiari/judet.
 
In urma finalizarii controlului la fata locului, specialistii ANZ introduc in prezent in aplicatie rezultatele rapoartelor de control la fata locului aferente campaniei 2018, in vederea acordarii platilor finale catre fermieri.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.25 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016