Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Combinatul de ingrasaminte de la Navodari isi consolideaza cifra de afaceri

combinatul-de-ingrasaminte-de-la-navodari-isi-consolideaza-cifra-de-afaceri

Combinatul de Ingrasaminte Chimice Navodari, singurul producator roman de ingrasaminte pe baza de fosfor din Romania, tinteste dublarea cotei de piata pana la 10% in urmatorii ani, pe fondul cresterii cererii specifice pe piata locala si a investitiilor de peste un milion de euro.


Pentru anul in curs, compania si-a propus consolidarea cifrei de afaceri la 100 de milioane de lei, investitiile fiind prioritare.
 
„Piata ingrasamintelor din Romania va continua sa creasca, deoarece consumul mediu la hectar este mult sub nivelul mediu din UE. Pentru a fi competitivi si a obtine productii comparative cu cele ale fermelor din Uniunea Europeana, fermierii romani au nevoie sa-si ajute culturile, folosind nutrienti de calitate. Exista deja numeroase ferme de la noi la care se observa diferente substantiale intre culturi sustinute de ingrasaminte de calitate si culturi netratate corespunzator, insa este in continuare loc de crestere„, a spus Cezara Visan, directorul executiv al Combinatului.
 
Combinatul de Ingrasaminte Chimice Navodari si-a bugetat pentru 2018 o investitie de un milion de euro, nivelul fondurilor alocate in ultimii ani depasind astfel 5 milioane de euro. Resursele financiare sunt alocate in principal pentru retehnologizarea instalatiilor de productie si amenajarea unor noi spatii de depozitare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Combinatul are 100 de angajati proprii, la care se adauga alti 150 de colaboratori. Combinatul dispune de o baza de depozitare de 100.000 tone in depozite acoperite si platforme betonate.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016