Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pescarii din Delta trebuie sa depuna din 15 aprilie cererile pentru autorizare

pescarii-din-delta-trebuie-sa-depuna-din-15-aprilie-cererile-pentru-autorizare

Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (A.R.B.D.D.) anunta ca in baza atributiilor si prevederilor legale in vigoare a stabilit, prin Decizie a Guvernatorului A.R.B.D.D., prelungirea pana la data de 15 mai 2013 a valabilitatii actelor de reglementare emise sau avizate in anul 2012 pentru activitati de pescuit comercial.


Eliberarea noilor acte de reglementare pentru desfasurarea activitatilor de pescuit comercial este conditionata de aprobarea de catre Academia Romana a Studiului de evaluare a resurselor acvatice vii in vederea stabilirii capturii totale admisibile (TAC) pe specii si pe zone in RBDD (Complexele lacustre din RBDD, Dunarea si bratele sale, Marea Neagra) in anul 2013, precum si de publicarea modificarilor Ordinului nr. 44/1195 din 18 februarie 2011 pentru aprobarea Normelor privind accesul la resursele acvatice vii din domeniul public al statului in vederea practicarii pescuitului comercial in habitatele piscicole naturale din ariile naturale protejate.

Persoanele fizice si juridice autorizate sa desfasoare activitatea de pescuit comercial in perimetrul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, sunt obligate sa detina asupra lor toate documentele necesare desfasurarii activitatii de pescuit comercial, conform prevederilor legislatiei in vigoare si a Deciziei Guvernatorului ARBDD.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Persoanele fizice autorizate care doresc sa obtina autorizatiile specifice pentru desfasurarea activitatii de pescuit comercial in perimetrul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii pe anul 2013, au obligatia sa depuna pana la data de 15 aprilie 2013, la sediul ARBDD din Tulcea, documentele necesare pentru obtinerea autorizatiei de pescuit comercial si a autorizatiei de recoltare/capturare, conform legislatiei in vigoare.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016