Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
ANSVSA se implica in promovarea turismului in Delta Dunarii
Agentia va elabora un ghid adresat eventualilor investitori, care vizeaza respectarea normelor si cerintelor de igiena.
Zilele trecute, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor si asociatia Ivan Patzaichin - Mila 23 au pus bazele unui parteneriat in vederea sustinerii turismului specific Deltei Dunarii.
In acest sens, presedintele autoritatii, Radu Roatis Chetan, a avut o intalnire in cu Ivan Patzaichin, Teodor Frolu si Tiberiu Cazacioc, reprezentantii asociatiei Ivan Patzaichin — Mila 23.
Intrevederea, care a avut loc la solicitarea asociatiei, se inscrie in seria de actiuni pe care ANSVSA le intreprinde pentru a veni in intampinarea micilor intreprinzatori care vor sa dezvolte afaceri in zona Deltei Dunarii in domeniul turismului, respectand conditiile si traditiile specifice locului.
S-a convenit ca primul pas in acest sens sa se materializeze prin elaborarea unui ghid, adresat exclusiv celor interesati sa investeasca in turismul din Delta Dunarii, care vizeaza respectarea normelor si cerintelor de igiena. Ghidurile urmaresc facilitarea intelegerii si aplicarii legislatiei privind vanzarea directa a produselor alimentare de catre micii producatori sau in pensiunile locale.
Ghidul va fi intocmit de specialisti din cadrul ANSVSA si Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Tulcea, DSVSA Braila, DSVSA Constanta, in colaborare cu asociatia Ivan Patzaichin — Mila 23 si Consiliul Judetean Tulcea.
Proiectul face parte dintr-o strategie mai ampla a ANSVSA de a sustine turismul local si producatorii de produse traditionale din Romania si se bucura de sprijinul ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Achim Irimescu.
Autoritatea isi manifesta deschiderea catre dialog si isi ofera sprijinul asociatiilor care promoveaza patrimoniul natural si gastronomic al tuturor regiunilor tarii.
In acest sens, presedintele autoritatii, Radu Roatis Chetan, a avut o intalnire in cu Ivan Patzaichin, Teodor Frolu si Tiberiu Cazacioc, reprezentantii asociatiei Ivan Patzaichin — Mila 23.
Intrevederea, care a avut loc la solicitarea asociatiei, se inscrie in seria de actiuni pe care ANSVSA le intreprinde pentru a veni in intampinarea micilor intreprinzatori care vor sa dezvolte afaceri in zona Deltei Dunarii in domeniul turismului, respectand conditiile si traditiile specifice locului.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
S-a convenit ca primul pas in acest sens sa se materializeze prin elaborarea unui ghid, adresat exclusiv celor interesati sa investeasca in turismul din Delta Dunarii, care vizeaza respectarea normelor si cerintelor de igiena. Ghidurile urmaresc facilitarea intelegerii si aplicarii legislatiei privind vanzarea directa a produselor alimentare de catre micii producatori sau in pensiunile locale.
Ghidul va fi intocmit de specialisti din cadrul ANSVSA si Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Tulcea, DSVSA Braila, DSVSA Constanta, in colaborare cu asociatia Ivan Patzaichin — Mila 23 si Consiliul Judetean Tulcea.
Proiectul face parte dintr-o strategie mai ampla a ANSVSA de a sustine turismul local si producatorii de produse traditionale din Romania si se bucura de sprijinul ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Achim Irimescu.
Autoritatea isi manifesta deschiderea catre dialog si isi ofera sprijinul asociatiilor care promoveaza patrimoniul natural si gastronomic al tuturor regiunilor tarii.
Autor:
Ardeleanu Marian
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News