Autor: AgroRomania.ro
Publicat in: Diverse

Agentia va elabora un ghid adresat eventualilor investitori, care vizeaza respectarea normelor si cerintelor de igiena.
Zilele trecute, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor si asociatia Ivan Patzaichin - Mila 23 au pus bazele unui parteneriat in vederea sustinerii turismului specific Deltei Dunarii.
In acest sens, presedintele autoritatii, Radu Roatis Chetan, a avut o intalnire in cu Ivan Patzaichin, Teodor Frolu si Tiberiu Cazacioc, reprezentantii asociatiei Ivan Patzaichin — Mila 23.
Intrevederea, care a avut loc la solicitarea asociatiei, se inscrie in seria de actiuni pe care ANSVSA le intreprinde pentru a veni in intampinarea micilor intreprinzatori care vor sa dezvolte afaceri in zona Deltei Dunarii in domeniul turismului, respectand conditiile si traditiile specifice locului.
S-a convenit ca primul pas in acest sens sa se materializeze prin elaborarea unui ghid, adresat exclusiv celor interesati sa investeasca in turismul din Delta Dunarii, care vizeaza respectarea normelor si cerintelor de igiena. Ghidurile urmaresc facilitarea intelegerii si aplicarii legislatiei privind vanzarea directa a produselor alimentare de catre micii producatori sau in pensiunile locale.
Ghidul va fi intocmit de specialisti din cadrul ANSVSA si Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Tulcea, DSVSA Braila, DSVSA Constanta, in colaborare cu asociatia Ivan Patzaichin — Mila 23 si Consiliul Judetean Tulcea.
Proiectul face parte dintr-o strategie mai ampla a ANSVSA de a sustine turismul local si producatorii de produse traditionale din Romania si se bucura de sprijinul ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Achim Irimescu.
Autoritatea isi manifesta deschiderea catre dialog si isi ofera sprijinul asociatiilor care promoveaza patrimoniul natural si gastronomic al tuturor regiunilor tarii.
In acest sens, presedintele autoritatii, Radu Roatis Chetan, a avut o intalnire in cu Ivan Patzaichin, Teodor Frolu si Tiberiu Cazacioc, reprezentantii asociatiei Ivan Patzaichin — Mila 23.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Intrevederea, care a avut loc la solicitarea asociatiei, se inscrie in seria de actiuni pe care ANSVSA le intreprinde pentru a veni in intampinarea micilor intreprinzatori care vor sa dezvolte afaceri in zona Deltei Dunarii in domeniul turismului, respectand conditiile si traditiile specifice locului.
S-a convenit ca primul pas in acest sens sa se materializeze prin elaborarea unui ghid, adresat exclusiv celor interesati sa investeasca in turismul din Delta Dunarii, care vizeaza respectarea normelor si cerintelor de igiena. Ghidurile urmaresc facilitarea intelegerii si aplicarii legislatiei privind vanzarea directa a produselor alimentare de catre micii producatori sau in pensiunile locale.
Ghidul va fi intocmit de specialisti din cadrul ANSVSA si Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Tulcea, DSVSA Braila, DSVSA Constanta, in colaborare cu asociatia Ivan Patzaichin — Mila 23 si Consiliul Judetean Tulcea.
Proiectul face parte dintr-o strategie mai ampla a ANSVSA de a sustine turismul local si producatorii de produse traditionale din Romania si se bucura de sprijinul ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Achim Irimescu.
Autoritatea isi manifesta deschiderea catre dialog si isi ofera sprijinul asociatiilor care promoveaza patrimoniul natural si gastronomic al tuturor regiunilor tarii.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News