Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Contrabandă cu cereale la Constanţa


Şapte persoane, care făceau parte din echipajul unui împingător ce transporta porumb din Serbia,sunt suspectate că au vândut 46 de tone din marfa transportată. Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal pentru contrabandă şi delapidare.
Poliţiştii Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa au dispus începerea urmăririi penale faţă de şapte persoane suspectate de săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Suspecţii, D. M., de 40 de ani, N. F., de 28 de ani, P. M., de 43 de ani, M. I., de 28 de ani, A. P., de 48 de ani, C. M., de 51 de ani şi T. A., de 41 ani, sunt bănuiţi că, în calitate de membrii ai echipajului unui împingător, ce avea în convoi 6 barje încărcate cu porumb boabe din Serbia, marfă aflată în regim vamal de tranzit pe teritoriul României, au înstrăinat 46 de tone din marfa transportată, creând astfel bugetului de stat un prejudiciu de peste 8.000 de lei, reprezentând datoriile vamale aferente mărfii înstrăinate.

De asemenea, D. M. este suspectat şi de săvârşirea infracţiunii de delapidare, întrucât este suspectat că, în calitate de gestionar al mărfii transportate, a înstrăinat 46 tone de porumb boabe, creând astfel un prejudiciu de de 34.000 de lei, reprezentând contravaloarea mărfii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Totodată, a fost dispusă începerea urmăririi penale şi faţă de alte 11 persoane, toate din Călăraşi, pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire. Acestea sunt bănuite că, în schimbul unor sume de bani, au dobândit de la membrii echipajului împingătorului diferite cantităţi de porumb boabe, cunoscând că marfa achiziţionată provine din săvârşirea unor fapte prevăzute de legea penală.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016