Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Pentru a adauga un anunt in Anunturi Gratuite trebuie sa fiti autentificat.
Daca nu aveti deja cont click aici pentru inregistrarea unui cont GRATUIT.

CIRCUIT JAPONIA


CIRCUIT JAPONIA DETALII

JAPONIA ciresilor in floare

Cand spui Japonia te gandesti imediat la tehnica cea mai avansata, la tehnologia de varf, la constructiile cele mai indraznete, la oameni pentru care munca este un cult, iar traditiile o a doua religie. Daca la toate acestea mai adaugam istoria lor veche si zbuciumata, natura frumoasa si imprevizibila vom obtine doar o imagine de ansamblu, dar care merita din plin aprofundata pe parcursul excursiei noastre.

Perioada : 08.04 – 20.04.2010


ZIUA 1 / 08.04.2010: BUCURESTI – OSAKA
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda la ora 12:00. Plecare spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 1374 (14:10 / 16:05) si mai departe spre Osaka cu KL 867 (17:25 / 11:35 + 1).
ZIUA 2 / 09.04.2010: OSAKA
Sosire in Osaka. Transfer la Hotel Sheraton Miyako Osaka 4* sau similar. Timp liber pentru odihna. Seara transfer la restaurant pentru cina cu program.
ZIUA 3 / 10.04.2010: OSAKA
Mic dejun. Zi dedicata explorarii orasului Osaka, al doilea ca marime din Japonia, supranumit Venetia Japoniei. Se viziteaza una dintre principalele atractii turistice ale orasului, Castelul Osaka, cel mai mare castel construit in Japonia medievala, Templul Shintennoji, Acvariul, unde admiram exemple de viata marina din 15 zone de pe intinsul globului pamantesc si unde exponatul central este un exemplar de rechin-balena, arcadele comerciale Namba, Piata Kuromon, Observatorul din Gradina Plutitoare si Doton-bori – strada celebra in Osaka (in trecut “o strada a placerii”), care se intinde de-a lungul unui canal, faimoasa pentru teatrele sale istorice (distruse in prezent), pentru magazine, pentru restaurante, dar si pentru panourile publicitare luminoase. Cina si cazare la hotel.
ZIUA 4 / 11.04.2010: OSAKA – NARA – IGA – OSAKA
Mic dejun. Excursie de 1 zi cu autocarul la Nara, oras care intruchipeaza un amestec de stiluri chinezesc, corean si central-asiatic, prima capitala a Japoniei si a doua atractie turistica importanta din regiunea Kansai, dupa Kyoto. In timpul excursiei se vor vizita printre altele Templul Toda-ji (Marele Buda), aflat pe lista patrimoniului UNESCO, fiind cea mai mare cladire din lemn din lume, cladire ce adaposteste cea mai mare statuie a lui Buddha din Japonia, Altarul Kasuga, pagoda celor 3000 de lanterne, construit dupa traditie shintoista si minunatul Parc al caprioarelor cu cele peste o mie de exemplare de caprioare sacre, pe care le vom putea hrani si fotografia. Aceasta este o traditie shinto ce se pastreaza la Nara din cele mai vechi timpuri. Se pleaca mai departe spre orasul Iga, pentru a vizita muzeul Ninja Igaryu si a viziona o demonstratie a legendarilor luptatori Ninja. Seara transfer la un restaurant local pentru a servi o cina traditionala japoneza
ZIUA 5 / 12.04.2010: OSAKA – KYOTO – OSAKA
Mic dejun. Excursie de 1 zi cu autocarul in orasul Kyoto, veche capitala a Japoniei timp de peste o mie de ani; se viziteaza printre altele Castelul Nijo (fost palat al familiei Shogunului Tokugawa – construit intre anii 1603-1626), Templul Kinkakuji, numit si Pavilionul Aurit, Altarul Heian Jingu, Templele Kiyomizu, templul apei curate si Sanjusangendo, templul celor 1001 statui ale zeitei Kannon. Cina si cazare la hotel in Osaka.


ZIUA 6 / 13.04.2010: OSAKA – KOBE
Mic dejun. Plecare spre Kobe pentru vizite si un tur panoramic al orasului. Se viziteaza printre altele Kitano Ijinkan, fostul Stabiliment Strain din Kobe, China Town, pitorescul port al orasului. Transfer la hotel Kobe Portpia 4* sau similar in Kobe. Cina la hotel.
ZIUA 7 / 14.04.2010: KOBE – HIROSHIMA – MIYAJIMA
Mic dejun. Toata lumea isi va pregati de cu seara bagajul astfel ca: bagajul mare (1 bucata) va fi transferat de la Kobe direct la Tokyo, iar pentru 1 zi de cazare la Miyajima, fiecare isi va lua doar un bagaj de mana. Transfer la gara pentru imbarcare in trenul JR super express – cu destinatia Hiroshima. Tur de oras si vizite la Parcul si Muzeul Memorial al Pacii. De aici transfer cu ferry in Insula Miyajima, una dintre cele mai frumoase zone peisagistice ale Japoniei. Se viziteaza Altarul Itsukushima, celebru pentru Grand Torii, care pare a fi inundat de apele refluxului. Cina si cazare in stil traditional japonez la Hotel Iwaso 4* sau similar (camere in stil japonez) in Miyajima.
ZIUA 8 / 15.04.2010: MIYAJIMA – TOKYO
Mic dejun. Transfer la gara din Hiroshima. Transfer cu tren JR super express pana la Kurashiki. Urmeaza un tur de oras la Kurashiki, unde se viziteaza zona istorica Bikan. Calatoria cu trenul continua, de la statia Okayama pana la Tokyo. Cina si cazare la Hotel Grand Prince Takanawa 4* sau similar in Tokyo.
ZIUA 9 / 16.04.2010: TOKYO
Mic dejun. Vizite si tur panoramic de 1 zi al orasului Tokyo. Se viziteaza, printre altele Piata Palatului Imperial, Altarul Meiji Jingu, Templul Asakusa Kannon – cel mai vechi din Tokyo si zona comerciala Nakamise Shopping Arcade, galerie comerciala foarte veche, functionand inca dinainte de cel de-al doilea Razboi Mondial. Turul se incheie cu o panorama a intregului oras de pe colinele Roppongi. Cina se serveste la un restaurant local.
ZIUA 10 / 17.04.2010: TOKYO – MT FUJI – HAKONE – TOKYO
Mic dejun. Excursie de 1 zi la Fuji si Hakone cu autocarul. Se urca pana la “5th Station” a Muntelui Fuji (in functie de conditiile de trafic si de vreme), pentru a simti de la inaltime maretia acestui munte. Se pleaca spre HAKONE – una din cele mai renumite statiuni turistice din Japonia, datorita vederilor pe care le ofera asupra muntelui Fuji, a terenurilor de golf de nivel mondial si a apelor termale din zona, fiind inconjurata de munti impaduriti si vai spectaculoase. Tur panoramic al acestei regiuni ce include croaziera pe Lacul Ashi, denumit asa dupa forma sa unica (ashi = picior sau talpa in japoneza) si plimbarea cu telecabina la Muntele Komagatake. Cina si cazare la hotel.
ZIUA 11 / 18.04.2010: TOKYO – KAMAKURA – YOKOHAMA – TOKYO
Mic dejun. Excursie de 1 zi cu autocarul la sud de Tokyo, in timpul careia se va vizita orasul Kamakura, prima capitala a Shogunatului, cu principalele sale atractii – Templul Kotokuin cu Daibutsu, un veritabil simbol al Japoniei, unde se gaseste cea mai mare statuie a lui Buddha in aer liber din Japonia, Templul Hase Kannon cu antica statuie a Zeului Indurarii (sec 8), Altarul Tsurugaoka Hachimangu, altar dedicat zeului razboiului, protector al familiei primului shogun japonez – Minamoto no Yoritomo, strada Komaki. Vizita se incheie in zona comerciala Komachi. Excursia continua spre Yokohama pentru a vizita Minato Mirai 21 – parcul de distractii, cea mai inalta cladire din Japonia – “Landmark Tower” si China Town – cartierul chinezesc. Cina si cazare hotel.
ZIUA 12 / 19.04.2010: TOKYO – NIKKO – TOKYO
Mic dejun. Excursie de 1 zi la Nikko pentru a vizita locul unde este inmormantat shogunul Tokugawa Ieyasu, Altarul Toshogu care face parte din Patrimoniul UNESCO. Excursia in Parcul National Nikko


continua spre Lacul Chuzenji si la Cascada Kegon cu o inaltime de 97 m, fiind una din cele mai inalte din Japonia. Transfer la un restaurant local pentru a servi cina. Cazare.
ZIUA 13 / 20.04.2010: TOKYO – BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroportul Narita pentru zbor la Amsterdam cu KL 862 (13:30 / 18:05) si apoi imbarcare pe cursa KL1379 (20:00 / 23:40) spre Bucuresti.

TARIF: 3640 EUR/loc in camera dubla / Supliment single: 575 EUR
(tariful este valabil pentru un grup minim de 15 de turisti)


IMPORTANT:
Deoarece in Japonia platile trebuiesc facute in moneda nationala JPY (YENI), CALCULATIA ESTE BAZATA PE URMATORUL CURS: 1 EUR = 136 JPY; eventualele modificari de curs vor putea afecta tariful final IN AMBELE SENSURI

TARIFUL INCLUDE:
- transport avion cu compania KLM pe ruta Bucuresti – Amsterdam – Osaka – Tokyo – Amsterdam – Bucuresti
- transport intern cu autocar modern dotat cu aer conditionat
- 11 nopti cazare in hoteluri de 4*
- mic dejun si cina (conform program)
- transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
- taxele de intrare la obiectivele turistice incluse in program
- ghizi locali
- conducator de grup roman
- asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxe aeroport: 350 EUR (pot suferi modificari pana la data plecarii si se achita la agentie)
- taxe de iesire de pe aeroporturi, numai daca se aplica (in acest moment nu se cer)
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.
- bacsisuri 55 usd /pers. pentru soferi si ghizi locali (se vor achita cel mai tarziu conducatorului de grup la sosire)
- asigurare medicala
- asigurare storno (agentia recomanda incheierea unei asigurari storno)

ACTE NECESARE:
- pasaport valabil inca cel putin 6 luni de la data plecarii

CONDITII DE INSCRIERE :
- termen limita de inscriere: 15.01.2010 cu plata unui avans min. de 50% din pretul excursiei
- diferenta de 50 %, se achita cu min. 45 de zile inainte de data plecarii
- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice »

OBSERVATII :
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerele de resort ale tarilor respective si ca atare respecta standardele locale
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- c/v excursiei poate fi achitata in lei la cursul BNR din ziua platii + 2 %
- prezentul document constituie anexa la “Contractul de prestari servicii turistice”

Anuntul a fost adaugat in...


DATE DE CONTACT

Nume prenume daltravel daltravel
Localitate Bucuresti
Judet Bucuresti
Telefon 0213197062
Fax 0213197063
Email contact@daltravel.ro
Web www.daltravel.ro

ALTE ANUNTURI adaugate de daltravel

Acest utilizator nu mai are alte anunturi adaugate!

Ultimele anunturi gratuite adaugate

Ventilator industrial pentru hale, ferme, sere și solariiCluj» Agricultura/Animale » Sere

Nr. vizualizari: 3950 Publicat la: 10 Iun. 2024 14:24:28 Valabil pana la: 10-Jul-2024

Ventilator trifazic profesional pentru răcire aerului, cu grilaj și jaluzele incluse. Avantaje: - design atrăgător și care reduce pierderile de energie - palete proiectate pentru a da...

Ventilator pentru recircularea si destratificarea aeruluiCluj» Agricultura/Animale » Sere

Nr. vizualizari: 3792 Publicat la: 10 Iun. 2024 14:20:01 Valabil pana la: 10-Jul-2024

Ideal pentru utilizarea în interiorul fermelor, serelor și solariilor, eficient în mișcarea aerului, silențios și rezistent la mediul umed și coroziv din interiorul acestor structuri....

Solar profesional tip gotic (8m / 9m / 10m)Cluj» Agricultura/Animale » Sere

Nr. vizualizari: 4030 Publicat la: 10 Iun. 2024 14:15:00 Valabil pana la: 10-Jul-2024

Solarii profesionale de tip gotic cu prețuri începând de la 19€/mp. Solariile de tip gotic au: Latime: 8m / 9m / 10m Lungime: 10-100m Înălțime la coamă: 4,25m -...

Solar profesional tip tunel (latime 6m sau 8m)Cluj» Agricultura/Animale » Sere

Nr. vizualizari: 983 Publicat la: 10 Iun. 2024 14:11:22 Valabil pana la: 10-Jul-2024

Solarii profesionale de tip tunel cu prețuri începând de la 13€/mp. Solariile de tip tunel au: Latime: 6m sau 8m Lungime 7,5m pana la 50m Inaltime la coama: 2,95m Inaltime la...


Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016