Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Pentru a adauga un anunt in Anunturi Gratuite trebuie sa fiti autentificat.
Daca nu aveti deja cont click aici pentru inregistrarea unui cont GRATUIT.

VIETNAM - LAOS - CAMBOGIA


VIETNAM  -  LAOS  -  CAMBOGIA DETALII

VIETNAM - LAOS - CAMBOGIA

Un periplu amplu prin INDOCHINA, care incepe cu stravechea civilizatie lacustra a Vietnamului, atat de legata de fluviul Mekong, continua in exoticul si misteriosul regat laotian si se incheie triumfal cu minunea arhitectonica si religioasa de la Angkor.

Perioada: 16.11 - 04.12. 2009

ZIUA 1 / 16.11. 2009: BUCURESTI â?? HO CHI MINH
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda ora 15:30. Zbor la Frankfurt cu LH 3415 (17:40 / 19:20) si apoi la HO CHI MINH cu LH 772, la ora 22:45 (via Bangkok).
ZIUA 2 / 17.11.2009: HO CHI MINH
Sosire la ora 17:40. Transfer la hotel; pe drum veti asculta o prezentare a celui mai mare oras vietnamez (fost Saigon), cu o vechime de 300 de ani, centru cultural educational, comercial si turistic, aflat la confluenta intre occident si orient. Cina si cazare la hotelul Windsor Plaza 5*.
ZIUA 3 / 18.11. 2009 : HO CHI MINH
Mic dejun. Tur de o zi al Saigonului, capitala economica a Vietnamului: incepem cu cartierul chinezesc â??Cho Lonâ?? si impresionantul sau bazar Binh Tay, pagoda Giac Lam - cea mai veche din Saigon, pagoda Vinh Nghiem si marele sau sanctuar, vizita la o fabrica de lac. Dupa amiaza vom descoperi vechile cartiere rezidentiale coloniale unde se afla Primaria, Opera, Catedrala Notre-Dame din sec XIX, posta centrala, palatul Reunificarii (exterior), etc. Cina cu muzica, dansuri traditionale si prezentarea obiceiurilor de nunta la vietnamezi. Cazare.
ZIUA 4 / 19.11. 2009: HO CHI MINH TAY NINH â?? CU CHI
Mic dejun. Plecare la Tay Ninh, sediul religiei Caodaiste, un amestec de budism, taoism, catolicism si islam.Vizitarea templului principal in perioada rugaciunii de la mijlocul zilei. Plecare spre unul din locurile cele mai semnificative ale istoriei razboiului din Vietnam: tunelele de la Cu-Chi, veritabil oras subteran, cu o retea de peste 250 km de tunele, de unde soldatii Viet Cong isi duceau razboiul de rezistenta contra trupelor americane. Intoarcere la Ho Chi Minh. Seara, o cina romantica pe un restaurant plutitor, cu croaziera pe Mekong. Cazare
ZIUA 5 / 20.11.2009 : HO CHI MINH â?? CAI BE â?? VINH LONG â?? CAN THO
Mic dejun. Plecare spre Cai Be situat in inima Deltei Mekongului, unde fluviul se imparte intr-o vasta retea de canale si golfulete. Delta este o mare sursa de hrana pentru Vietnam (culturi de orez, si fructe tropicale ca darian, mango, ramburan,etc.). Imbarcare pentru o croaziera pe Mekong pana la Vin Long. In drum se viziteaza piata plutitoare de la Cai Be, o veche casa coloniala si un atelier de artizanat. Dejun intr-o gradina in aer liber, unde veti degusta specialitatea locala, pestele â??Ureche de Elefantâ??. Continuare cu autocarul spre Can Tho, principalul oras din Delta Mekongului. Drumul trece mai intai pe Marele Pod (cel mai lung din Vietnam 1.600 m) peste Fluviul Anterior, construit de francezi si apoi traverseaza Fluviul Posterior cu ferry-boat. Sosire in cursul serii. Cina si cazare la hotelul Golf Can Tho 4*.
ZIUA 6 / 21.11.2009: CAN THO â?? MY THO â?? HO CHI MINH â?? DANANG â?? HOI AN
Mic dejun. Imbarcare, dimineata devreme, pentru a vizita piata plutitoare de la Cai Rang, pentru a vizita â??halele plutitoareâ?? unde se aduna zilnic ambarcatiunile pline de fructe si legume si apoi vizitarea unei case tipice, construita in anul 1.800, locul unde s-a filmat productia franceza â??Amantulâ??. Plecare spre aeroportul din Saigon, cu oprire la Dong Tam, pentru a vizita o crescatorie de serpi in scopurimedicinale. Vizita la pagoda de la Ving Trang. Sosire la aeroportul din Saigon si plecare cu zborul VN 328 (19:20 / 20:30) la Danang. Continuare cu autocarul de la aeroportul din Danang la Hoi An, localitate de pe malul fluviului Thu Bon. Cina si cazare la hotelul â??River Beach Resortâ?? 4* (deluxe room).
ZIUA 7 / 22.11. 2009: HOIAN â?? MYSON â?? HOIAN
Mic dejun. Incepem un adevarat pelerinaj catre â??Tinutul Sfantâ?? MY SON, aflat sub patrimoniul Unesco si pe care istoricii francezi l-au denumit â??Valea Regilorâ??, unde se gasesc ruinele disparutului regat Champa, a carui era de aur a fost intre sec.7-16. Dupa intoarcerea la Hoian vom face un tur de oras pentru a vedea vechile case medievale, muzeul local, dar si superbe lucrari arhitectonice din sec. 15, cum sunt: Podul japonez cu acoperis din tigla, sau Templul Phuc Kien (locul de intalnire a congregatiei chinezilor cantonezi). Cina la hotel. Cazare.
ZIUA 8 / .23.11. 2009: HOIAN â?? DANANG â?? HUE
Mic dejun. Transfer la Danang trecand prin Trecatoarea Norilor, de unde avem o frumoasa panorama spre Hue si Danang. Vizita la muzeul arheologic Champa din Danang, cea mai bogata colectie de vestigii ramase de la civilizatia disparuta. Continuare spre Hue, vechea capitala din perioada 1.802 - 1.945, sub administratia a 13 imparati. Mai intai, vom descoperi orasul printr-o plimbare cu ricsa. Cina si cazare la Hue, hotel Huong Giang 4* (superior room cu vedere la fluviu) .
ZIUA 9 / 24.11. 2009: HUE
Mic dejun. Timp de o zi se viziteaza complexul regal: Poarta Amiezii, Palatul Armoniei, urmele celei de-a noua dinastii, Hien Lam Cac, Galeria regala; vizitam mausoleul regelui Tu Duc si apoi colorata si pitoreasca piata Dong Ba. Dupa amiaza, croaziera cu un vas-dragon pe Raul Parfumat si vizita la Pagoda Thien Mu, una dintre cele mai vechi si frumoase structuri arhitectonice de cult din Hue. Cina si cazare la hotel Ha Noi 4*.
ZIUA 10 / 25.11.2009: HUE â?? HANOI
Mic dejun. Transfer la aeroport si zbor cu VN 240 (08:00 / 09:10) la Hanoi, oras legendar, fondat in
anul 1010, chintesenta a civilizatiei orezului din delta Raului Rosu. Transfer la hotel. Tur de oras: vizita la mausoleul si fosta resedinta a lui Ho Chi Minh (exterior), pagoda cu un singur stalp, pagoda, templul literaturii; plimbare cu ricsa in cartierul vechi. Seara, spectacol de marionete pe apa. Cina si cazare la Hanoi Hotel 4* .
ZIUA 11 / 26.11 2009: HANOI â?? HALONG BAY
Mic dejun. Plecare spre celebrul golf de la Halong, care face parte din golful Tonkin. Imbarcare la ora 12:30 pe un vapor traditional de 3* (jonca cu panze), pentru o croaziera mirifica, intr-un cadru natural unic, cu mii de insule. Dejun si cina cu specific pescaresc la bord. Vizitarea grotelor naturale si posibilitate de a face baie in apele de clestar ale golfului. Cazare pe vapor.
ZIUA 12 / 27.11. 2009: HALONG BAY â?? HANOI â?? LUANG PRABANG
Mic dejun (matinal). Navigatie la insula Hon Dau, grotele de la Luon, Bai Tu Long, Bai Tho.
Golful Halong este patrimoniu mondial protejat de Unesco si cuprinde mii de insule de calcar,
botezate dupa forma lor, ex.: Insula Banana, Broasca Testoasa, etc. Foarte multe nu au fost
inca explorate si botezate. Dejun. Intoarcere in port catre ora 12:00 si plecare cu autocarul la aeroportul din Hanoi pentru plecare cu zborul VN 867 la Luang Prabang (18:25 / 19:25). Sosire, transfer, cina si cazare la Hotel Villa Santi 4*.
ZIUA 13 / 28.11. 2009 : LUANG PRABANG
Mic dejun. Luang Prabang, vechea capitala a Laosului, cu cele 50 de temple, a fost inscris pe lista Patrimoniului Mondial Unesco in 1995. A devenit o destinatie turistica cunoscuta in intreaga lume pentru templele construite in perioada colonizarii franceze. Turul cuprinde vizita la Palatul Regal, devenit Muzeul National, apoi templele Vat Visun, Vat Mai, Vat Senaram, la care se ajunge urcand 328trepte pe colina Phousi, de unde se ofera o frumoasa panorama asupra orasului si imprejurimilor. Dupa amiaza, plimbare in bazarul central care ofera minunate obiecte de artizanat local si confectii specifice zonei de munte din Laos. Cina si cazare la hotel.
ZIUA 14 / 29.11. 2009: LUANG PRABANG â?? VIENTIANE
Mic dejun. Dimineata devreme, se poate vedea interesantul spectacol oferit de sutele de calugari in robe de culoarea safranului, insirati pe strada Sisavang pentru a primi donatiile din partea locuitorilor - un spectacol unic in tara. Transfer la aeroport pentru zbor la Vientiane, capitala Laosului. Dupa sosire, vizita la Wat Sisaket construit in 1.818, Arcul de Triumf inspirat de cel de la Paris, apoi templele Wat Ho Phakeo, un templu regal construit in 1.565, osuarul That Luang si piata centrala Talat Sao. Transfer la hotel. Lao Plaza 4*. Cina si cazare.
ZIUA 15 / 30.11.2009: VIENTIANE â?? PHNOM PENH
Mic dejun. Transfer la aeroport si plecare la Phnom Penh, capitala Capitala Cambodgiei, oras care pastreaza farmecul traditional al arhitecturii khmere si al colonizarii franceze, numit odinioara Perla Asiei de Sud-Est. Dupa instalarea la hotel se viziteaza Muzeul National, constructie in stil khmer care adaposteste peste 5.000 de exponate din toate perioadele istoriei tarii, apoi Palatul Regal construit de regele Norodom in 1.866 si in a carui pagoda centrala se afla Buddha de smarald din sticla baccarat, confectionat in 1.769, templul Wat Phnom cu pagoda dedicata zeitei marii Thien Han Tanh Man. Cina si cazare la hotel â??Cambodianaâ??4*.
ZIUA 16 / 01.12.2009: PHNOM PENH â?? SIEM REAP
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul PG 992 (09:35 / 10:30) la Siem Reap, leaganul civilizatiei khmere, oras arheologic celebru, inclus intre minunile lumii si care pe o suprafata de 600 km2, adaposteste peste 100 de monumente si peste o duzina de ansambluri de Temple din cea mai infloritoare perioada a imperiului khmer, secolele 9-13. Transfer la hotel. Dupa amiaza vizita la â??Citadela Femeilorâ??, un templu shivaist de dimensiuni mai mici, dar care impresioneaza prin detaliile ornamentelor murale de o rara finete, cu sculpturi in piatra slefuita. Urmeaza vizitarea sitului arheologic Bantey Samre (sec. X), o alta capodopera a perioadei clasice. Cina si cazare la hotelul â??Angkor Howardâ??4*.
ZIUA 17 / 02.12. 2009: SIEM REAP
Mic dejun. Avem o zi intreaga pentru a continua vizitarea Siem Reap: Templul Angkor Thom, care incepe la poarta de Sud cu Templul Bayon din sec.12, Palatul Regal, Phime-Nakas, Terasa Elefantilor si Terasa Regelui Lepros. Dupa amiaza, vizitarea templului Angkor Wat, ansamblu arhitectural ridicat catre mijlocul secolului XII si dedicat lui Vishnu, divinitate cu numeroase reprezentari in bazoreliefuri. Oprire in apropiere de Angkor Wat pentru a admira un fabulos asfintit spre Phnom Bakeng. Cina la restaurantul traditional â??Tonte Mekongâ??, cu muzica si dansuri folclorice khmere si celebrele dansatoare Apsara. Cazare.
ZIUA 18 / 03.12. 2009: SIEM REAP â?? BANGKOK
Mic dejun. Croaziera de o ora pe lacul Tonle Sap, una din minunile ecologice ale lumii, pentru a descoperi viata lacustra a pescarilor. Daca timpul permite, se viziteaza â??Scoala Artizanilorâ?? din Angkor, cu sculptori in lemn si piatra, precum si pitoreasca piata locala. Transfer la aeroport pentru zbor spre Bangkok cu PG 912 (19:30 / 20:35) si in continuare zbor la Frankfurt cu LH 783 la ora 23:55.
ZIUA 19 / 04.12. 2009: FRANKFURT â?? BUCURESTI
Sosire la Frankfurt la ora 05:35. Zbor spre Bucuresti cu LH 3412 (10:25 / 13:45)

TARIF: 995 EURO + 2.500 USD / loc in camera dubla
Supliment single: 790 USD
Nota : tariful este valabil pentru un grup minim de 20 de turisti; in cazul in care vor fi 15-19 turisti se plateste o diferenta de 100 usd/pers.

TARIFUL INCLUDE :
- transport cu avionul pe rutele mai sus mentionate
- zborurile interne Saigon-Danang/Hue-Hanoi, Luang Prapang-Vientiane-Pnonh Penh-Siem Reap-Bangkok
- transport local cu autocare dotate cu aer conditionat
- 16 cazari in hoteluri de 4* si 5*
- mic dejun bufet international si cina cu mancare traditionala locala (bazata in special pe legume), conform programului
- transferurile, tururile, excursiile si intrarile conform programului
- conducator de grup roman si ghizi locali
- plimbare cu vaporul la Hue, Hoi An, Delta Mekong, Lacul Tonle Sap

TARIFUL NU INCLUDE :
- taxele de aeroport, in acest moment 325 euro ( se achita la agentie si pot suferi modificari pana la data plecarii )
- bauturile de orice fel de la mese
- asigurare medicala
- taxe viza: Vietnam 25 $, Cambodgia 30 $ si Laos 30 $ â?? se platesc la fata locului
- taxa de iesire din Cambodgia 25 $ â?? se plateste la fata locului
- excursiile optionale; cheltuieli personale
- bacsisuri: 45 $ / pers. pentru soferi, ghizi locali si vapor (se vor achita cel mai tarziu conducatorului de grup la sosire)

ACTE NECESARE :
- pasaport valabil min. 6 luni de la data inceperii calatoriei
- 6 fotografii tip pasaport ce vor fi luate personal in calatorie, pentru vizele care se primesc la intrare in fiecare tara.

CONDITII DE INSCRIERE :
- termen limita de inscriere: 10.08.2009 cu plata unui avans min. de 50% din pretul excursiei.
- diferenta de 50 %, se achita cu min. 45 de zile inainte de data plecarii.
- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte

OBSERVATII
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerele de resort ale tarilor respective si ca atare respecta standardele locale
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- c/v excursiei poate fi achitata in lei la cursul BNR din ziua platii + 2 %
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii

Anuntul a fost adaugat in...


DATE DE CONTACT

Nume prenume daltravel daltravel
Localitate Bucuresti
Judet Bucuresti
Telefon 0213197062
Fax 0213197063
Email contact@daltravel.ro
Web www.daltravel.ro

ALTE ANUNTURI adaugate de daltravel

Acest utilizator nu mai are alte anunturi adaugate!

Ultimele anunturi gratuite adaugate

Ventilator industrial pentru hale, ferme, sere și solariiCluj» Agricultura/Animale » Sere

Nr. vizualizari: 3927 Publicat la: 10 Iun. 2024 14:24:28 Valabil pana la: 10-Jul-2024

Ventilator trifazic profesional pentru răcire aerului, cu grilaj și jaluzele incluse. Avantaje: - design atrăgător și care reduce pierderile de energie - palete proiectate pentru a da...

Ventilator pentru recircularea si destratificarea aeruluiCluj» Agricultura/Animale » Sere

Nr. vizualizari: 3771 Publicat la: 10 Iun. 2024 14:20:01 Valabil pana la: 10-Jul-2024

Ideal pentru utilizarea în interiorul fermelor, serelor și solariilor, eficient în mișcarea aerului, silențios și rezistent la mediul umed și coroziv din interiorul acestor structuri....

Solar profesional tip gotic (8m / 9m / 10m)Cluj» Agricultura/Animale » Sere

Nr. vizualizari: 4007 Publicat la: 10 Iun. 2024 14:15:00 Valabil pana la: 10-Jul-2024

Solarii profesionale de tip gotic cu prețuri începând de la 19€/mp. Solariile de tip gotic au: Latime: 8m / 9m / 10m Lungime: 10-100m Înălțime la coamă: 4,25m -...

Solar profesional tip tunel (latime 6m sau 8m)Cluj» Agricultura/Animale » Sere

Nr. vizualizari: 970 Publicat la: 10 Iun. 2024 14:11:22 Valabil pana la: 10-Jul-2024

Solarii profesionale de tip tunel cu prețuri începând de la 13€/mp. Solariile de tip tunel au: Latime: 6m sau 8m Lungime 7,5m pana la 50m Inaltime la coama: 2,95m Inaltime la...


Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016