Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

INDAGRA: Peste 70.000 de vizitatori sunt asteptati intre 28 octombrie si 1 noiembrie la ROMEXPO

indagra-peste-70000-de-vizitatori-sunt-asteptati-intre-28-octombrie-si-1-noiembrie-la-romexpo

Peste 480 de companii din 23 tari expun la INDAGRA,cel mai mare eveniment din domeniul agricol.


Centrul Expozitional ROMEXPO gazduieste intre 28 octombrie si 1 noiembrie, a.c., cea mai mare manifestare cu profil agricol, organizata anual in Romania, INDAGRA-Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei (www.indagra.ro)

Evenimentul, conceput si organizat de ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Industrie si Comert din Romania reuneste, la editia aniversara, cea cu numarul 20, peste 480 de expozanti dintre care peste 320 sunt din Romania, iar peste 160 din alte 22 de tari.
La INDAGRA 2015 vor fi prezente tari cu traditie in domeniul agricol, in exportul si importul de produse si echipamente performante: Austria, Belgia, Bulgaria, China, Coreea de Sud, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Romania, Moldova, Olanda, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina si Ungaria.

Astfel, gradul de internationalizare al editiei din acest an este de 35%.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Manifestarea ocupa intreaga suprafata expozitionala a Romexpo de 31.700 mp, atat in interior (17.700 de mp), cat si pe platformele exterioare (14.000 de  mp).

INDAGRA reprezinta varful de lance al evenimentelor romanesti cu caracter agricol, marimea targului, exponatele si evenimentele din cadrul lui demonstrand potentialul in crestere si capacitatile producatorilor si distribuitorilor din domeniu, romani si straini, de a plasa pe piata de resort, produse si echipamente moderne, menite sa faciliteze progresul si performata, in: cultura legumelor, fructelor si semintelor, cresterea animalelor,  viticultura si vinificatie.

Reduceri mari la produsele si serviciile prezentate la INDAGRA 2015

La INDAGRA 2015 sunt asteptate peste 70.000 de persoane, fiind locul unde se prezinta noutatile in domeniul agricol si o serie de discount-uri cuprinse intre 10 si 50%, aplicate produselor, echipamentelor si serviciilor prezentate.

Vizitatorii vor avea parte de o serie de demonstratii de masini si echipamente care asigura o mai mare flexibilitate si crestere rapida a productivitatii.

Pe parcursul celor cinci zile targ, companiile prezente isi vor expune:

- O serie de modele noi si performante de sisteme de irigatie si de fertirigat (fertilizare concomitenta cu irigarea, solutia cea mai eficienta pentru culturile de legume, in solarii si in camp, flori, vita de vie si pomi fructiferi)
- Sere si solarii, componente si tehnologii pentru ele
- Echipamente de masurare a calitatatii apei
- Seminte si rasaduri de flori si legume
- Cei mai noi hibrizi de legume ameliorate de catre companii straine pentru producatorii de legume din Romania
- Echipamente si tehnologii pentru legumicultori si floricultori
- Varietati de fructe si legume de sezon si de extrasezon
- Sute de soiuri de specii pomicole si o gama variata de arbusti fructiferi exotici, introdusi in cultura din Romania: Aronia, Goji, Kiwi.
- In cadrul targului, pomii fructiferi, vita de vie si arbustii fructiferi (mur, zmeur, afin, coacaz se pot achizitiona cu reduceri intre 10 si 40%
- Material saditor dendrofloricol: trandafiri, tuja, pin, brad,plante ornamentale, etc.

Masini si componente auto agroindustriale

De la INDAGRA 2015 nu vor lipsi ofertele speciale la achizitionarea de autovehicule (tractoare, combine, masini), modele noi, de la unici distribuitori autorizati in Romania ai unor branduri celebre si cunoscute in domeniu.

De asemenea, cei interesati vor gasi anvelope si accesorii pentru: camioane, stivuitoare, atv-uri utilitare, etc., la preturi reduse.

Partea de zootehnie va fi reprezentata la INDAGRA 2015 de:

- produse si tehnologii de obtinut si folosit ingrasaminte,
- produse si echipamente zootehnice, de crestere a bovinelor, ovinelor, cabalinelor si pasarilor de rasa.
- echipamente necesare modernizarii sau infiintarii de ferme de: ovine, caprine, bovine de lapte si carne, cabaline si porcine
- solutii, autovehicule si accesorii de transport de animale
- garduri electrice pentru animale
- produse pentru igiena mulsului

De la eveniment nu vor lipsi companiile care se ocupa cu finantarea si consultanta pe proiecte din domeniul agricol, organisme de certificare, servicii de laborator si analiza.

Detalii privind programul si locurile de desfasurare gasiti aici>>


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016