Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Investitorii din industriile BIO, reprezentati de Asociatia Romana de Biomasa si Biogaz
Organizatia va fi inaugurata oficial peste doua zile, bucurandu-se de sprijinul Federatiei Nationale Pro Agro şi Asociatiei Romane a Carnii.
Incepand din data de 18 iunie, Asociatia Romana de Biomasa si Biogaz va fi cea mai noua organizatie aparuta in peisajul romanesc, fiind infiintata in scopul de a reprezenta si sprijini industriile Bio din Romania. Desi inaugurarea oficiala va avea loc peste doua zile la Hotelul Hilton din Capitala, organizatia este deja membru al Asociaţiei Europene pentru Biogaz, cat si al Asociatiei Europene pentru Biomasa.
Asociatia se bucura inca de la debut de sprijinul si colaborarea Federatiei Naţionale Pro Agro şi Asociatiei Romane a Carnii, organizatii ce doresc sa popularizeze cat mai mult avantajele pe care le reprezinta folosirea biomasei si a biogazului in industrie sau agricultura.
Potrivit specialistilor, proiectele de biomasa pot oferi solutia Cogenerarii la nivel local, cu multe avantaje pentru consumator. De asemenea, tehnologia ”Waste to Energy” transforma deseurile municipale in energie si caldura, sustin membrii asociatiei nou infiintate.
Acestia spun ca proiectele de biomasa pot constitui si solutia pentru fabrici, ferme si alti producatori privati cu probleme de tratare a deseurilorin in conditiile in care zeci de fabrici romanesti trebuie sa se conformeze standardelor europene referitoare la gestionarea deseurilor.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
valabila 48h
Acelasi lucru este valabil si pentru fermele animale sau vegetale, plus alti producatori privati cu deseuri. Proiectele de biogaz si digestie anaeroba transforma dejectiile si deseurile intr-o sursa de energie si caldura si astfel, companiile evita penalitatile,conform standardelor Europene, si isi transforma deseurile in venituri, castigand totodata independenta energetica si un viitor fara riscuri de mediu.
Evenimentul prilejuit de inaugurarea asocietiei este orientat in special catre investitori, acestia fiind asteptati pe 18 iunie la hotelul Hilton pentru a primi raspunsuri la intrebari precum si Studiul de Impact pregatit de ARBIO referitor la rezultatele implementarii biomasei in Romania, plus multe alte materiale informative pe aceeasi tema.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiUltima ora
- » compost tipuri proces utilizare beneficii
- » CE interzice erbicidul daunator sanatatii umane si albinelor
- » Seful AFM: Se mareste bugetul programului Casa Verde Fotovoltaice
- » Valoarea productiei agricole a ajuns la 110 miliarde de lei
- » MADR lanseaza cursuri pentru utilizarea produselor de protectie a plantelor