Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Investitorii din industriile BIO, reprezentati de Asociatia Romana de Biomasa si Biogaz

investitorii-din-industriile-bio-reprezentati-de-asociatia-romana-de-biomasa-si-biogaz

Organizatia va fi inaugurata oficial peste doua zile, bucurandu-se de sprijinul Federatiei Nationale Pro Agro şi Asociatiei Romane a Carnii.


Incepand din data de 18 iunie, Asociatia Romana de Biomasa si Biogaz va fi cea mai noua organizatie aparuta in peisajul romanesc, fiind infiintata in scopul de a reprezenta si sprijini industriile Bio din Romania. Desi inaugurarea oficiala va avea loc peste doua zile la Hotelul Hilton din Capitala, organizatia este deja membru al Asociaţiei Europene pentru Biogaz, cat si al Asociatiei Europene pentru Biomasa.
 
Asociatia se bucura inca de la debut de sprijinul si colaborarea Federatiei Naţionale Pro Agro şi Asociatiei Romane a Carnii, organizatii ce doresc sa popularizeze cat mai mult avantajele pe care le reprezinta folosirea biomasei si a biogazului in industrie sau agricultura.
 
Potrivit specialistilor, proiectele de biomasa pot oferi solutia Cogenerarii la nivel local, cu multe avantaje pentru consumator. De asemenea, tehnologia ”Waste to Energy” transforma deseurile municipale in energie si caldura, sustin membrii asociatiei nou infiintate.
 
Acestia spun ca proiectele de biomasa pot constitui si solutia pentru fabrici, ferme si alti producatori privati cu probleme de tratare a deseurilorin in conditiile in care zeci de fabrici romanesti trebuie sa se conformeze standardelor europene referitoare la gestionarea deseurilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Acelasi lucru este valabil si pentru fermele animale sau vegetale, plus alti producatori privati cu deseuri. Proiectele de biogaz si digestie anaeroba transforma dejectiile si deseurile intr-o sursa de energie si caldura si  astfel, companiile evita penalitatile,conform standardelor Europene, si isi transforma deseurile in venituri,  castigand totodata independenta energetica si un viitor fara riscuri de mediu.
 
Evenimentul prilejuit de inaugurarea asocietiei este orientat in special catre investitori, acestia fiind asteptati pe 18 iunie la hotelul Hilton pentru a primi raspunsuri la intrebari precum si Studiul de Impact pregatit de ARBIO referitor la rezultatele implementarii biomasei in Romania, plus multe alte materiale informative pe aceeasi tema.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016